sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5038
  • Euro 34.7826
  • GR ALTIN 2499.5
  • ÇEYREK 4113.0

GÖKSU İBB MECLİSİ'NDE KONUŞTU

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili olan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, ilk meclis toplantısında AK Parti Grubu adına bir konuşma yaptı. Göksu, "İstanbullular müsterih olsunlar, İstanbulluların hukukunu koruyacağız" dedi.

GÖKSU İBB MECLİSİ'NDE KONUŞTU
  • 25 Nisan 2019, Perşembe 3:25

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi ilk kez toplandı. İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili olan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, ilk meclis toplantısında AK Parti Grubu adına bir konuşma yaptı. AK Parti sıralarından yoğun alkışlar arasında konuşmasını gerçekleştiren Göksu, İstanbul'un emanetini alarak bu sıralara geldiklerini söyledi ve, "Bu sıralar, İstanbul'un emanetidir. Bu emanetini taşıdığımız İstanbul, bizimle tanıştıktan sonra; özgürlüklerin, kardeşliğin, emeğin, adaletin bir arada yaşamanın, hukukun ve adaletin şehri olmuştur." ifadelerini kullandı.
 

31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul halkının kendilerine denetin mekanizması görevi verdiğini vurgulayan Göksu şunları kaydetti:
 

25 YILIMIZDAN GURUR DUYUYORUZ 
 

"İstanbul halkının bize verdiği emanetin ne anlama geldiğini çok iyi biliyoruz. Bu anlamda AK Parti grubu olarak bu şehrin tarihine, kültürüne, insanına iyilikte motor, kötülükte ise fren olacağız. Sayın başkanın çok incitici bir dil kullandığını ifade etmek isterim. İstanbul'un kaosa terk edildiğini, insanların mutsuz olduğunu ifade etti. Oysa 1994 yılında Recep Tayyip Erdoğan'ın buraya gelişinden itibaren İstanbul'un hangi süreçlerden geçtiğini ve hangi zirvelere çıktığını, tarih, sokak, ağaç ve bu sokaktaki her bir canlı buna şahitlik eder. 25 yılımızdan utanan değiliz, 25 yılımızla gurur duyan bir siyasi hareketiz."
 

İSTANBULLULAR MÜSTERİH OLSUN

Karar ve denetim mekanizmasını İstanbul halkının yararına kullanacaklarını dile getiren Göksu, "Yeni başlangıç derken acaba çöp dağlarına mı geri dönülecek? İstanbullular müsterih olsunlar. AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partili meclis üyeleri, hukukun bize verdiği hakları en güzel şekilde kullanarak, İstanbullulara hizmet için çaba göstereceğiz. Önceliğimiz İstanbul halkı olacak. Bu şehirde çalışan, emek veren 80 bin kişinin hukukunu, adaleti, özgürlüğü, kardeşliği, huzuru önceleyeceğiz, İstanbulluların hukukunun koruyacağız" dedi.
 

SEVGİ, SAYGI SÖZDE KALDI 
 

Göksu, Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sevgi, saygı, ve hoşgörüden çok bahsettiğini ancak bu sabah itibarıyla aksi uygulamalarıyla karşı karşıya kaldıklarını şu sözlerle dile getirdi:
 

"İstanbul halkı, bu şehirde karar ve denetim mekanizması hakkını bize vermiştir. 180 gruba sahip olan AK Parti'nin yerini değiştirerek bir grup operasyonu yapmak istemişlerdir. Bu da çok nezaketten uzak bir davranıştır. Dün gece Meclis'te oturma sıralarımızın değiştirildiğini gördük. Birinci ve ikinci başkan vekillerinin eşyaları içeride olmasına rağmen kapılarının kilit göbekleri değiştirilerek kilitlenmiştir. Koltuk meraklısı değiliz. Bilin ki, gücümüzü İstanbul'dan alıyoruz."
 

1. ve 2. BAŞKANVEKİLLERİ AK PARTİLİ 
 

İBB Meclisi’nin ilk toplantısında 1. ve 2. Başkanvekilleri, divan katipleri ve encümen seçimleri de yapıldı.
 

AK Parti Meclis Üyesi Göksel Gümüşdağ 180 oyla İBB 1. Başkanvekili seçildi.  2. Başkanvekili de yine 180 oyla AK Parti Meclis Üyesi Ömer Faruk Kalaycı seçildi. Oylamada, İBB Divan Kâtipleri ve Encümen Üyeleri de AK Parti Meclis Üyeleri arasından seçildi.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık