sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.39
  • Euro 35.0934
  • GR ALTIN 2326.7
  • ÇEYREK 3828.1

Gençlik Kolları'ndan Meclis Üyeliğine başvuru

Ak Parti Bayrampaşa Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Eren Eyüpoğulları, Bayrampaşa Belediye Meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusu yaptı.

Gençlik Kolları'ndan Meclis Üyeliğine başvuru
  • 03 Aralık 2018, Pazartesi 17:43

Ak Parti Bayrampaşa Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Eren Eyüpoğulları, Bayrampaşa Belediye Meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusu yaptı.

Gençlik Kolları Başkanı Ozan Karadeniz ile birlikte evraklarını Ak Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı'ya teslim eden Eren Eyüpoğulları şu açıklamayı yaptı:

"Sn.Cumhurbaşkanımızın dediği gibi; 
Gençler durmadan koşacaksınız... Bizde G.K Başkanımızın ve Yönetimimizin teveccühü ve desteğiyle bugün AK PARTİ ‘den 
B.PAŞA BELEDİYESİ MECLİS ÜYELİĞİ A.ADAYLIĞI müracatımı yaptım. Rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin. Bu güzel bayrak yarışında ki tüm A.Adayı abilerime ve dostlarıma da BAŞARILAR diliyorum..."

Yerel Gerçek ekibi olarak tüm aday adaylarımıza başarılar diliyoruz.  

BAYRAMPAŞA'DA İLKNUR BAŞKANLA BAYRAMPAŞALILAR KAZANACAK! BAYRAMPAŞA'DA İLKNUR BAŞKANLA BAYRAMPAŞALILAR KAZANACAK!

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık