sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5042
  • Euro 34.5858
  • GR ALTIN 2486.8
  • ÇEYREK 4091.5

GELECEĞE NEFES OLDULAR

‘Geleceğe nefes ol’ fidan dikim kampanyası kapsamında Başkan Atila Aydıner’in öncülüğündeki yüzlerce Bayrampaşalı öğrenci ve engelli, Bayrampaşa Belediyesi Hatıra Ormanı’na fidan dikerek kampanyaya katıldı. Program öncesinde de Bayrampaşa’daki 11 okulun bahçesine 11 ağaç dikildi.

GELECEĞE NEFES OLDULAR
  • 16 Kasım 2019, Cumartesi 21:00

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın 81 ilde ‘geleceğe nefes ol’ sloganıyla 2023 noktada başlattığı 11 milyon fidan dikim kampanyası çerçevesinde, Bayrampaşalı öğrenci ve engelliler, Kemerburgaz Pirinççi Köyü’ndeki Bayrampaşa Belediyesi Hatıra Ormanı’nda yüzlerce fidanı toprakla buluşturdu. Öte yandan her bir Bayrampaşa Belediye personeli adına da birer fidan dikimi gerçekleştirildi.  Program öncesinde de Bayrampaşa’daki 11 okulun bahçesine 11 ağaç dikildi.

“AĞAÇ SAYISINI VE YEŞİL ALAN MİKTARINI SÜREKLİ ARTTIRDIK”
Etkinliğe öncülük eden Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Bugün çok güzel bir gün. Doğa dostu büyük bir projenin parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz. 2023 noktada 11 milyon fidan dikim kampanyası çerçevesinde sevgili öğrencilerimiz ve engelli kardeşlerimiz ile beraber yüzlerce fidanı toprakla buluşturup can sularını verdik. Buraya gelmeden önce de Bayrampaşa’daki 11 okulumuzun bahçesine 11 ağaç daha diktik. Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizdeki yeşil alan miktarını, ağaç ve park sayısını sürekli arttırdık. Geleceğe nefes olacak milyonlarca fidan ile gelecek kuşaklar daha yeşil bir Türkiye’de yaşama şansına sahip olacaklar. Projeye öncülük eden ve katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her şey daha yeşil, daha yaşanabilir bir Türkiye için. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugünün Milli Ağaçlandırma Günü ilan edilmesi de ülkemiz açısından büyük önem taşıyor.” dedi.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık