sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5149
  • Euro 34.5766
  • GR ALTIN 2492.4
  • ÇEYREK 4100.7

Geçmişten günümüze Boşnak şalvarları

Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kadın Kolları dernek binasının kültür salonunda düzenlediği gece ile geçmişten günümüze Boşnak şalvarlarını tanıttı. Gönüllü modellerin tanıttığı şalvar defilesinin ardından Boşnak halk oyunları oynandı.

Geçmişten günümüze Boşnak şalvarları
  • 17 Kasım 2018, Cumartesi 0:10

Dernek yetkilileri sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı:


"Derneğimiz kadın kolları tarafından organize edilen "geçmişten günümüze Boşnak şalvarları" defilesi büyük bir katılımla gerçekleştirildi.
Dernek başkanımız Muhammed Sancaktar açılış konuşmasında kadın kollarının çalışmalarından övgüyle söz etti ve salonda bulunan yaklaşık 600 kadına geldikleri için teşekkür etti. Sancaktar'ın bir teşekkürü de defile için kurulan podyumdan ötürü Bayrampaşa Belediyesi'ne ve Belediye Başkanı Atila Aydıner'e oldu.


Defile önce geleneksel Boşnak şalvarlarının sergilenmesiyle başladı. Ardından Yıldırım Mahallesi'ndeki 7 modaevinde hazırlanan 21 "dimija" gönüllü mankenlerce tanıtıldı. Büyük alkış alan defile sonrasında kadın kolları üyelerimiz mankenlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.


Etkinliğin ilerleyen dakikalarında cumbus yapıldı ve kadınlarımız gönüllerince eğlendi."
 

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık