sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3923
  • Euro 35.1017
  • GR ALTIN 2326.6
  • ÇEYREK 3828.4

GAZİOSMANPAŞALILAR DOĞAYA YÜRÜDÜ

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin, vatandaşları sağlıklı yaşama teşvik etmek için gerçekleştirdiği “Doğa Yürüyüşü” etkinliklerine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

GAZİOSMANPAŞALILAR DOĞAYA YÜRÜDÜ
  • 24 Ekim 2022, Pazartesi 22:38

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin her ay düzenlediği doğa yürüyüşleri, Kurt Kemeri Mesire Alanı’nda yapılan etkinlik ile devam etti. Aileleri ve yakınlarıyla birlikte etkinliğe katılan vatandaşlar, sağlıklı yaşam için yürüdü. Gaziosmanpaşa Belediyesi, parkurun sonunda mobil büfe aracılığıyla vatandaşlara simit ve çay ikramında bulundu. Katılımcılar, mesire alanında bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

 

“ÇOCUKLAR VE ENGELLİLER İÇİN ÇOK GÜZEL BİR ORGANİZASYON”

 

Etkinlikten çok memnun kaldığını dile getiren Necmettin Yetiş, “Ben ilk defa geliyorum. Daha önce de belediye bu hizmetleri veriyormuş. Yeri de çok beğendim. Özellikle çocuklar ve engelliler için çok güzel bir organizasyon. Bundan sonra da katılmak istiyorum. Teşekkür ederim” dedi.

 

Doğa yürüyüşüne katılan Lamia His, “Çok güzel bir etkinlikti. Çok teşekkür ederiz bu etkinlik için Belediye Başkanımıza. Böyle etkinlikler sık sık oluyor. Çoluk çocuk gelenler vardı, yaşlılar da vardı, spor yapma imkanı buldular. Manzara da çok güzeldi. Benim çok hoşuma gitti” diye konuştu.

 

Doğa yürüyüşlerine katılmak isteyen vatandaşlar, spor.gaziosmanpasa.bel.tr adresindeki online başvuru linkine tıklayarak, kayıt olabilirler. Etkinlik tarihinde katılımcılar için belediye önünden ücretsiz servis hizmeti de veriliyor.

BAYRAMPAŞA'DA İLKNUR BAŞKANLA BAYRAMPAŞALILAR KAZANACAK! BAYRAMPAŞA'DA İLKNUR BAŞKANLA BAYRAMPAŞALILAR KAZANACAK!

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık