sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4833
  • Euro 34.8152
  • GR ALTIN 2490.7
  • ÇEYREK 4097.9

Gaziosmanpaşa'da Koronavirüs Denetimleri

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ilçede gerçekleştirilen koronavirüs denetimlerine katıldı. Başkan Usta, vatandaşlara sosyal mesafe, maske ve hijyen uyarısında bulundu.

Gaziosmanpaşa'da Koronavirüs Denetimleri
  • 19 Ağustos 2020, Çarşamba 20:03

İçişleri Bakanlığınca 81 il valiliğine gönderilen “Covid-19 tedbirleri” doğrultusunda Gaziosmanpaşa ilçesinde koronavirüs denetimleri yapıldı. Denetimlere Gaziosmanpaşa Kaymakamı Numan Hatipoğlu ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da katıldı. Kaymakam Hatipoğlu ve Belediye Başkanı Usta, kafe ve mağazalar ile yolcu otobüsü ve minibüslerini tek tek denetleyerek hijyen, maske ve sosyal mesafe konusunda uyarıda bulundu.

 

“HALK SAĞLIĞINI KORUMA HEDEFİ İÇİNDE ADIM ADIM DEVAM EDİYORUZ”

 

Gaziosmanpaşa Kaymakamı Numan Hatipoğlu, “Vatandaşlarımızın özellikle maskeye çok büyük bir şekilde riayet ettiklerini görmek, iş yerlerinde genel olarak alınmış olan tedbirlerin büyük bir kısmının yerine getirilmiş olduğunu görmekten mutluyuz. Bu denetimlerle, vatandaşlarımızın sağlığını, halk sağlığını koruma hedefi içinde adım adım devam ediyoruz. İnşallah bu salgın sıkıntısından ülkemiz, dünya en kısa zamanda kurtulur. Eksik olan bazı hususlarda da rehberlik faaliyetlerinde bulunuyoruz” dedi.

 

“İNSANLARIMIZ PANDEMİ SÜRECİNİ DİKKATE ALIYOR”

 

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ise, “Kurallara uyma oranı oldukça yüksek. İnsanlarımız bu pandemi sürecini dikkate almakla birlikte lüzumsuz sokakta dolaşmıyor. İş yerlerini lüzumsuz işgal etmiyor. Gaziosmanpaşa genelinde pandemi hemen hemen disipline edilmiş olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz” ifadelerini kullandı.

 

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık