sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5239
  • Euro 34.8492
  • GR ALTIN 2428.6
  • ÇEYREK 3994.6

Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne Barcelona’dan “Gençler ile İletişim” Ödülü

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği (IPRA) tarafından Barcelona'da düzenlenen ve dünyanın en prestijli halkla ilişkiler ödülü kabul edilen IPRA Golden World Awards 2018’de, Gençler ile İletişim altın küre ödülünü kazandı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne Barcelona’dan      “Gençler ile İletişim” Ödülü
  • 28 Ekim 2018, Pazar 22:55

Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği IPRA tarafından 63 yıldır uluslararası standartlarda başarı gösteren halkla ilişkiler uygulamalarına verilen Golden World Awards ödül töreni İspanya’nın Barcelona şehrinde gerçekleştirildi. Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin gençlere yönelik yaptığı çalışmalar altın küre ödülüne layık görüldü.


IPRA Golden Awards 2018 galasına dünyaca ünlü isimler katıldı. 37 kategoride düzenlenen yarışmada, alanında profesyonellerden oluşan jüri binlerce başvuruyu değerlendirerek 80 projeyi ödüle layık buldu. Gaziosmanpaşa Belediyesi, genç nüfusun oluşturduğu demografik fırsatlardan azami ölçüde istifade edebilmek için gençlere yönelik birçok hizmet sunuyor. İlçedeki 5-24 yaş aralığındaki bireylerin zihinsel, bedensel, sosyal ve kültürel gelişimlerini hedefleyen çalışmalar, her yaş grubuna özel farklı projelerden oluşuyor.


Çocukların ve gençlerin spora yönlendirilmesini sağlayan Sporda Yetenek Keşfi, yazılım, robotik kodlama ve 3D Printer eğitimleri ile geleceğin milli yazılımcılarını yetiştirmeyi hedefleyen ROBOGOP Projesi, Geleceğin Yazarları Projesi, spor, kültür, bilim, sanat ve kişisel gelişim kulüpleri, yabancı dil eğitimi ve gençlik kampı gibi çalışmalarla bireylere, ilkokul çağından başlayarak üniversiteden mezun olana kadar her alanda katkı sunuluyor.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık