sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5038
  • Euro 34.7826
  • GR ALTIN 2499.5
  • ÇEYREK 4113.0

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Bayrampaşa’da Anıldı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 81. yılında, ilçemizde gerçekleştirilen törenlerle anıldı.

Gazi Mustafa  Kemal Atatürk Bayrampaşa’da  Anıldı
  • 11 Kasım 2019, Pazartesi 2:43

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 81. yılında, ilçemizde gerçekleştirilen törenlerle anıldı.


       Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81. yıldönümü münasebetiyle çelenk sunma töreni Suat Terimer Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi. Törene Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner ŞENEL, Bayrampaşa Belediye Başkanı, Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürü Necati Aktuğ ŞAHİN, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz YENİYOL, Garnizon Komutanı, Bayrampaşa Müftüsü Yılmaz KÜÇÜK, siyasi parti ilçe başkanları, birim müdürleri, muhtarların yanı sıra öğretmenler ve öğrenciler katıldı.


 Bayrampaşa Kaymakamlığı, Bayrampaşa Belediyesi ve Garnizon Komutanlığı’nın Atatürk Anıtı’na çelenk bırakmasıyla başlayan törende saatler 09.05’i gösterdiğinde tüm Türkiye’de olduğu gibi Suat Terimer Anadolu Lisesi’nde de hayat bir dakikalığına durdu. Saygı duruşundan sonra İstiklal Marşı okunurken Türk Bayrağımızın yarıya indirilmesiyle çelenk sunma töreni son buldu.


Çelenk sunma törenin ardından Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 81. Yıl dönümü münasebetiyle Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde, hazırlanan programa, Kaymakamımız Dr. Soner ŞENEL, Bayrampaşa Belediye Başkanı, Garnizon Komutanı, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.


Öğrenciler tarafından okunan şiirler, sinevizyon gösterisi Atatürk’ün hayatı oratoryosu ve korosunun sunumları ile 10 Kasım Atatürk´ü Anma programı gerçekleştirildi. 

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık