sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4856
  • Euro 34.9653
  • GR ALTIN 2436.1
  • ÇEYREK 4008.2

FATİH'TE KİTAP OKUMA ŞENLİĞİ

Fatih Belediyesi'nin çocuk kütüphaneleri öğrencileri ile Dünya Çocuk Kitapları Haftası dolayısıyla Yedikule Hisarı'nda özel ve eğlenceli bir okuma şenliği etkinliği düzenlendi.

FATİH'TE KİTAP OKUMA ŞENLİĞİ
  • 10 Kasım 2022, Perşembe 23:05

Fatih Belediyesi'nin çocuk kütüphaneleri öğrencileri ile Dünya Çocuk Kitapları Haftası dolayısıyla Yedikule Hisarı'nda özel ve eğlenceli bir okuma şenliği etkinliği düzenlendi.

Dünya Çocuk Kitapları Haftası, Fatih Belediyesi’nin Kariye ve Sümbülefendi Çocuk Kütüphaneleri öğrencileri ile Yedikule Hisarı’nda çeşitlik etkinliklerle kutlandı. Hisar surlarının gölgesine konulan minderlerdeki yerlerini alan öğrenciler önce kendilerine hediye edilen Fatih Belediyesi Yayınları’nın Yedikule Masalları kitabını okudular. Daha sonra öğretmenleri giydiği dönem kıyafetleriyle hikâyeleri canlandırarak çocuklara anlattı.

Kendilerine verilen ikramlıkları da yiyen çocuklar daha sonra sevdiği şarkılarda arkadaşlarıyla birlikte dans ettiler. Kendisine verilen baloncuk hediyeleriyle Yedikule Hisarı’nda renkli görüntüler oluşturan çocuklar, gün sonunda öğretmenleriyle birlikte Yedikule Hisarı hatırası fotoğrafı çekildiler.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık