sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4896
  • Euro 34.5942
  • GR ALTIN 2477.4
  • ÇEYREK 4075.3

Fatih'e Hizmet Etmeyi Bir Şeref Olarak Görüyorum

Fatih Belediye Meclisi’nin 31 Mart Yerel Seçimlerinde yeni seçilen Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan başkanlığında ilk meclis toplantısı yapıldı. Gündem maddeleri öncesinde konuşan yeni başkan M. Ergün Turan, “Fatih'e hizmet etmeyi şeref olarak görüyorum” dedi.

Fatih'e Hizmet Etmeyi Bir Şeref Olarak Görüyorum
  • 16 Nisan 2019, Salı 1:08

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, seçim sürecinde yaptığı çalışmaları ve başkanlık görevinde nasıl bir yönetim izleyeceği hakkında konuştu. Yönetim süreci boyunca siyasi kimliklerini bir kenara bırakacaklarını ifade eden Turan, “15 yıl mecliste görev yaptım. Yerel meclisler çok kültürlü ve demokrasinin ilk merkezleridir. Birçok şey burada başlar. AK Partili, Milliyetçi Hareket Partili ve Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlarımızla bugünden itibaren yönetim kademesinde siyasi kimliğimizle değil, hizmet kimliğimizle oturacağız. Halkın bizden büyük beklentileri var. Beklentilerini karşılayacağız ve çok çalışıp gayret edeceğiz. Seçim esnasında insanlara verdiğim en samimi söz şuydu; ‘Çok çalışacağız.’ Bugüne kadar edindiğimiz bütün birikimlerimizi halkımızın hizmetine sunacağız İnşallah. Fatih'e hizmet etmeyi bir şeref, milletimize hizmet etmeyi büyük bir lütuf olarak görüyorum.” dedi.

Konuşmanın ardından gündem maddelerine geçilerek, Fatih Belediye Meclisi’nin 1. ve II. Başkan Vekilleri ile divan kâtipliği, encümen üyeleri, ihtisas komisyonları ile Fatih Belediyesi’ni birliklerde temsil edecek meclis üyelerinin seçimleri yapıldı. Fatih Belediyesi’nin 37 meclis üyesinin oy kullanımı ile I. Başkan Vekilliğine Faruk Gökkuş, II. Başkan Vekilliğine de Ahmet Küçük seçildi.

Yapılan seçimlerin ardından Fatih Belediyesi’nin 2018 yılı Faaliyet Raporu meclise sunularak, kabul edildi.  

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık