sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3827
  • Euro 35.0559
  • GR ALTIN 2325.7
  • ÇEYREK 3827.2

EYÜPSULTAN'DA AİLE AKADEMİSİ EĞİTİMLERİNE YOĞUN KATILIM

Eyüpsultan Belediyesi tarafından başlatılan Aile Akademisi Eğitimleri yoğun bir katılımla devam ediyor.

EYÜPSULTAN'DA AİLE AKADEMİSİ EĞİTİMLERİNE YOĞUN KATILIM
  • 08 Ocak 2022, Cumartesi 17:56

Eyüpsultan’da yaşayan her yaştan vatandaşın büyük ilgi gösterdiği eğitimlerin bazıları yüz yüze, bazıları ise online olarak sürdürülüyor. Bu arada eğitimler uzman eğitmenler ve psikologlar eşliğinde gerçekleştiriliyor.

YAKLAŞIK 3 BİN 500 KİŞİ EĞİTİM ALDI

Eyüpsultan Belediyesi tarafından tamamen ücretsiz olarak yüz yüze ve online gerçekleştirilen eğitimlere yaklaşık 3 bin 500 kişi katıldı.

Dileyen vatandaşlar yüz yüze eğitimlere katılırken dileyenler de online eğitim alabiliyor.

Bu eğitimlerin bazılarına ebeveynler çocuklarıyla birlikte katılabiliyor.

Eğitimlerde, yapılan protokoller kapsamında Eyüpsultan Müftülüğü, Haliç Üniversitesi ve İstinye Üniversitesi ile ortaklaşa çalışmalar da düzenleniyor.

Katılabileceğiniz yüz yüze eğitimler şunlar:

Siyer, Tefsir, İlmihal, Kuran-ı Kerim, 18 – 25 yaş arası Düşün Konuş Atölyesi, Masal Atölyesi, Drama Diyarı Atölyesi, Yetişkin Kil İle Sanat Terapi Atölyesi, Kil İle Sanat Terapi Atölyesi (Ebeveyn-Çocuk), Hareket Ve Dans Terapi Atölyesi (Yetişkin), İçsel Huzur Psiko-Eğitim Atölyesi(Eft,Nefes Ve Meditasyon), Grup Terapi Etkinlikleri Atölyesi(Ebeveyn-Çocuk), Akıl Oyunları Atölyesi (Ebeveyn-Çocuk), Makrome Atölyesi(Ebeveyn-Çocuk), Mutfak Atölyesi(Ebeveyn-Çocuk), 11 – 14 yaş arası Felsefe Atölyesi ve Hat Kursu

Online Eğitimler ise şöyle:

Enneagram Eğitim Programı (I. Aşama), Enneagram Eğitim Programı(Iı. Aşama), 7-10 Yaş Değerler Eğitimi, 11-14 Yaş Değerler Eğitimi, Enneagram Eğitim Programı (Iıı. Aşama), Kuran-ı Kerim, Tefsir, İlmihal, Siyer, Evlilik Okulu, Gebelik Okulu, Psikoloji Seminerleri, Tasavvuf Okumaları, Masal Atölyesi ve 11 – 14 yaş arası Öncü Şahsiyetler Atölyesi.

BAYRAMPAŞA'DA İLKNUR BAŞKANLA BAYRAMPAŞALILAR KAZANACAK! BAYRAMPAŞA'DA İLKNUR BAŞKANLA BAYRAMPAŞALILAR KAZANACAK!

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık