sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3282
  • Euro 35.0838
  • GR ALTIN 2297.4
  • ÇEYREK 3779.9

ESTEKS (Esenler Tekstil Atölyeleri İyileştirme Projesi)

ESTEKS, Esenler’de faaliyet gösteren ve Esenler ekonomisinin önemli bir kısmını oluşturan tekstil atölyelerini hem ekonomik hem de sosyal açıdan iyileştirmeyi hedeflemektedir. Bu hedeflerine ulaşmak için ise aşağıdaki faaliyetleri gerçekleştirmeyi planlamaktadır.

ESTEKS (Esenler Tekstil Atölyeleri İyileştirme Projesi)
  • 13 Aralık 2019, Cuma 3:05

ESTEKS, Esenler’de faaliyet gösteren ve Esenler ekonomisinin önemli bir kısmını oluşturan tekstil atölyelerini hem ekonomik hem de sosyal açıdan iyileştirmeyi hedeflemektedir. Bu hedeflerine ulaşmak için ise aşağıdaki faaliyetleri gerçekleştirmeyi planlamaktadır;

2015-2018 yılları arasında Esenler Şehir Düşünce Merkezi tarafından projelendirilmiş ve 2018 yılı Ağustos ayında İstanbul Kalkınma Ajansı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından güdümlü proje desteği kapsamında 8.3 Milyon TL bütçe ile desteklenmiştir.

ESTEKS Projesi ile Esenler ilçesi başta olmak üzere bölgemizde;

    • Sektörel rekabetçiliği artırmak
    • Dağınık yapının getirdiği verimsizlikleri ortadan kaldırmak için sektör özelinde işbirlikleri oluşturmak
    • Nitelikli çalışma ortamları oluştururken nitelikli iş gücü bileşenleri geliştirmek suretiyle sosyal refahı arttırmak
    • Nitelikli iş gücünü atölyelerde tutabilmek için gerekli iyileştirmeleri yapmak, meslek içi eğitim programları oluşturmak ve uygulamak
  • Sektörün kârlılığının artmasına, çalışanların refahının yükselmesine ve işyeri aidiyetinin güçlenmesine katkı sunarak sosyal gelişime katkı sağlaması amaçlanmaktadır.

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık