sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5038
  • Euro 34.7826
  • GR ALTIN 2499.5
  • ÇEYREK 4113.0

ESKİ BAKAN SAYAN KAYA’DAN BAŞKAN AYDINER’E ZİYARET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Bayrampaşa Belediye Başkan Adaylığı açıklanan Başkan Atila Aydıner’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ve Aydıner’den çalışmaları hakkında bilgi aldı.

ESKİ BAKAN SAYAN KAYA’DAN BAŞKAN AYDINER’E ZİYARET
  • 05 Ocak 2019, Cumartesi 3:12

Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya Bayrampaşa Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Atila Aydıner’i makamında ziyaret etti. Başkan Aydıner, “Genel Başkan Yardımcımız Sayın Fatma Betül Sayan Kaya Hanımefendi’yi belediyemizde ağırlamaktan onur duyduk, nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Sayan Kaya da,  “Önemli sosyal belediyecilik çalışmalarına imza atan ve inşallah yeni dönemde de güzel işlerini sürdürecek olan Bayrampaşa Belediye Başkanımız Sayın Atila Aydıner’e misafirperverliği için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Oldukça sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyaret sırasında Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Gemici, Ahmet Kumbasar ve Yalçın Sırakaya ile Başkan Aydıner’in eşi Melahat Aydıner de hazır bulundu.

Ziyaretin sonunda Başkan Aydıner’in hediye takdim ettiği Sayan Kaya, Hayır Kapısı’nda da incelemelerde bulundu

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık