sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5179
  • Euro 34.6008
  • GR ALTIN 2493.1
  • ÇEYREK 4101.0

EROKSPOR LİDERLİĞE ÇOK YAKIN

Esenler Erokspor, rakibi Gölcükspor’u 3-2 yenerek puanını 53 yaptı ve liderle puan farkını 3’e indirdi. Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu da maçı stadyumda izledi.

EROKSPOR LİDERLİĞE ÇOK YAKIN
  • 26 Mart 2021, Cuma 23:30

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Esenler Erokspor, Gölcükspor’u konuk etti. Esenler Stadyumu’nda gerçekleşen karşılaşmaya Erokspor hızlı başladı. Abuzer Gaffar Toplu maçın 3. dakikasında attığı golle takımını öne geçirdi. Rakip takım skoru beraberliğe getirse de ilk yarının son dakikalarında Mehmet Mert Özkaptan’ın attığı golle sarı yeşilliler soyunma odasına 2-1’lik üstünlükle gitti. Rakip takım, ikinci yarının başlarında tekrar beraberliği yakaladı. Maçın 70. dakikasında skoru belirleyen gol Onur Öztonga’dan geldi. Erokspor, maçı 3-2 kazanarak puanını 53 yaptı ve rakibi Somaspor’un da haftayı mağlubiyetle kapatmasıyla puan farkını 3’e indirdi. Böylece Erokspor liderlik koltuğuna bir adım daha yaklaştı.

 

RAKİP ELAZIĞ KARAKOÇAN FUTBOL KULUBÜ

 

Esenler Erokspor, 31 Mart Çarşamba günü Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü’ne konuk olacak. Elazığ Doğukent Stadı’nda gerçekleşecek karşılaşma, saat 14.00’te başlayacak.

 

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta 28. haftada oynanan maçlar sonrası oluşan puan durumu ise şöyle:

 

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık