sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3601
  • Euro 34.9744
  • GR ALTIN 2325.3
  • ÇEYREK 3824.6

Edirne esnafının tercihi İlk iftarı sınırdaki Mehmetçik açtı

Edirnede tanınmış esnaftan bazıları, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen Yılın Fotoğrafları oylamasına katılarak, fotoğrafları oyladı.

Edirne esnafının tercihi İlk iftarı sınırdaki Mehmetçik açtı
  • 06 Aralık 2018, Perşembe 15:00

EDİRNE (AA) Edirneyi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, fotoğrafların hepsinin birbirinden güzel olduğunu söyledi.

AA çalışanlarına teşekkür eden Dinar, Bizler Anadolu Ajansının haberleri ve görselleriyle büyüdük. Rahmetli babam radyoyu açtığında radyocunun okuduğu ajans haberlerini merakla dinlerdik. Anadolu Ajansı, artık dünyanın dört bir yanında ve her taraftan haber yapıyor ve görsel sağlıyor. En güzeli de hayatın içerisinden fotoğraflar sunması, oyladığımız bu fotoğraflar hayatın gerçekleriydi. dedi.

Dinar, haber kategorisinde Özkan Bilgin tarafından Balkaya Dağlarında vatan savunması yapan Mehmetçiğin iftar sofrasının görüntülendiği İlk iftarı sınırdaki Mehmetçik açtı adlı fotoğrafı, yaşam kategorisinde Sezgin Pancarın Türk Hava Kuvvetleri akrobasi timi Türk Yıldızları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Mersinde gösteri gerçekleştirdi adlı kareyi ve Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri sırasında Elif Öztürk tarafından çekilen, pehlivanların dinlenme anlarını aktaran Pehlivanlar adlı fotoğrafı oyladı.

AA beni de haberleştirdi

Kasap kız Kübra Ayık da AAnın sunduğu haber ve görselleri tüm dünyanın izlediğini belirterek, 8 Mart dünya kadınlar gününde kasaplar çarşısının tek kadın çalışanı olarak Anadolu Ajansı beni de haberleştirdi. Bu albüm içerisinde yer almayı isterdim. Çok güzel bir çalışma olmuş hepsini tek tek inceledim ve oy verdim. diye konuştu.

Ayık, haber kategorisinde Özkan Bilginin Balkaya Dağlarında vatan savunması yapan Mehmetçiğin iftar sofrasını görüntülendiği İlk iftarı sınırdaki Mehmetçik açtı adlı fotoğrafı, yaşam kategorisinde İlhami Çetinin çektiği Bolunun Mudurnu ilçesinde yanan evi sonrası kedisine sarılan Ali Meşenin fotoğrafını ve spor kategorisinde de Burak Akbulutun, İspanyanın başkenti Madridde düzenlenen 24. Dünya Karate Şampiyonasında çektiği Karatenin Sultanları adlı fotoğrafı seçti.

Balıkçı Feridun Bistiren, AAnın yaşamın içinden fotoğraflar sunduğunu ve oylamada yer alan tüm fotoğrafların birbirinden güzel olduğunu ifade etti.

Bistiren, haber kategorisinde Mustafa Hassonanın çektiği Filistin direnişinin sembolü genç fotoğrafı ile yaşam kategorisinde Sezgin Pancar imzasını taşıyan Türk yıldızları fotoğrafı ve Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri sırasında Elif Öztürkün çektiği, pehlivanların dinlenme anlarını aktaran Pehlivanlar adlı fotoğrafı oyladı.


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık