sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3313
  • Euro 35.091
  • GR ALTIN 2299.6
  • ÇEYREK 3783.2

Dünya Kitap Değişim ve Bağış Günü'nde Ömer Koç'tan çağrı 

- Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç: - "14 Şubat, sadece Sevgililer Günü değil, aynı zamanda Dünya Kitap Değişim ve Bağış Günü. Unutmayın ki özel günler, sadece alışveriş için değil, bağış için de bir fırsat olarak değerlendirilebilir" -"ihtiyacharitasi.org adresini ziyaret ederek kitap bağışı yapabilir ya da dilediğiniz farklı bir ihtiyacı karşılayarak bir insanın yüreğini ısıtabilirsiniz"

Dünya Kitap Değişim ve Bağış Günü'nde Ömer Koç'tan çağrı 
  • 13 Şubat 2019, Çarşamba 12:33

Dünya Kitap Değişim ve Bağış Günü'nde Ömer Koç'tan çağrı 

- Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç:
- "14 Şubat, sadece Sevgililer Günü değil, aynı zamanda Dünya Kitap Değişim ve Bağış Günü. Unutmayın ki özel günler, sadece alışveriş için değil, bağış için de bir fırsat olarak değerlendirilebilir"
-"ihtiyacharitasi.org adresini ziyaret ederek kitap bağışı yapabilir ya da dilediğiniz farklı bir ihtiyacı karşılayarak bir insanın yüreğini ısıtabilirsiniz"

İSTANBUL (AA) - Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, 14 Şubat'ın sadece Sevgililer Günü değil, aynı zamanda Dünya Kitap Değişim ve Bağış Günü olduğunu belirterek, "Unutmayın ki özel günler, sadece alışveriş için değil, bağış için de bir fırsat olarak değerlendirilebilir." ifadesini kullandı.

Koç Holding'den yapılan açıklamaya göre, Ömer Koç, hayırseverlik ve bağışçılık konusunda farkındalık yaratmak amacıyla bir mesaj yayımladı.

Koç Topluluğu çalışanlarıyla paylaşılan ve holdingin kurumsal sosyal medya hesaplarından yayımlanan mesajda Koç, "14 Şubat sadece Sevgililer Günü değil, aynı zamanda Dünya Kitap Değişim ve Bağış Günü. Unutmayın ki özel günler, sadece alışveriş için değil, bağış için de bir fırsat olarak değerlendirilebilir. ihtiyacharitasi.org adresini ziyaret ederek kitap bağışı yapabilir ya da dilediğiniz farklı bir ihtiyacı karşılayarak bir insanın yüreğini ısıtabilirsiniz." ifadelerini kullandı.  

 

Muhabir Erhan Cihan Ünal

Yayınlayan Yıldız Taşdelen Erli

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık