sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.6019
  • Euro 34.8387
  • GR ALTIN 2494.1
  • ÇEYREK 4103.3

Doğada Engelleri Aştılar

Arnavutköy Belediyesi tarafından İmrahor’da özel çocuklar için Engelsiz Kampı düzenlendi. Kamp boyunca doyasıya eğlenen engelli bireyler doğada engel olmadığını bir kez daha gösterdiler.

Doğada Engelleri Aştılar
  • 28 Temmuz 2019, Pazar 17:06

Arnavutköy Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte 41 özel çocuk, İmrahor Mesire Alanı’nda kamp yaptı.

Gerçekleştirilen Engelsiz Kampı birçok eğlenceli etkinlikle ve eğitimlerle dopdolu geçti. Engelli bireyleri doğa ile buluşturan Arnavutköy Belediyesi, çocuklara yeşili koruma bilinci verirken sosyal ve sportif aktivitelerle sosyal hayatla bağlarını kuvvetlendirdi.

Kampta bir araya gelen 8-16 yaş arası çocuklar; futbol, kano, deniz bisikleti, survivor parkuru gibi modern sporların yanı sıra atalarımızdan yadigâr olan okçuluk, matrak ve mangala ile gönüllerince eğlendiler.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık