sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5038
  • Euro 34.7826
  • GR ALTIN 2499.5
  • ÇEYREK 4113.0

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Japonya ile ilişkileri güçlendirmek için iki tarafta da heves var

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Japonya ile ikili ilişkileri güçlendirmek, bölgesel konulardaki dayanışmayı artırmak için iki tarafta da her zamankinden daha fazla heyecan ve heves olduğunu söyledi.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Japonya ile ilişkileri güçlendirmek için iki tarafta da heves var
  • 05 Kasım 2018, Pazartesi 21:30

TOKYO (AA) Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Tokyo Büyükelçiliğinde düzenlenen resepsiyonda, Müstakil İş Adamları ve Sanayicileri Derneği (MÜSİAD), Türk Hava Yolları (THY), Yunus Emre Enstitüsü (YEE), Diyanet İşleri Başkanlığı ve kentteki Türk vatandaşlarıyla bir araya geldi.

Büyükelçilik konutunda YEEnin organize ettiği, Japon sanatçılar tarafından yapılan minyatür ve hat sanatı eserleri sergisini inceleyen Çavuşoğlu, ülkede yaşayan Türk vatandaşlarıyla sohbet etti.

Bakan Çavuşoğlu, Japonyada dün başlayan ziyaretin çok başarılı geçtiğinin altını çizerek, burada Türk vatandaşlarının gerekli taleplerinin Japon makamlarına iletildiğini aktardı.

Yapılan görüşmelerde, iki ülkenin iş birliğinin nasıl artırılabileceği ve derinleştirilebileceği konularının ele alındığını belirten Çavuşoğlu, İkili ilişkileri güçlendirmek, bölgesel konulardaki dayanışmayı artırmak için iki tarafta da her zamankinden daha fazla heyecan var, heves var. diye konuştu.

Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiyenin yurt dışındaki vatandaşlarına, akraba topluluklara, soydaşlarına en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştığına dikkati çekerek, bu konuda bakanlığın hem hizmetin kalitesini hem de hızını artırdığını kaydetti.

Muhabir: Fuat Kabakcı



Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık