sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5038
  • Euro 34.7826
  • GR ALTIN 2499.5
  • ÇEYREK 4113.0

Demirşah Aksu trafik kazası sonucu vefat etti

Önceki dönem Ak Parti Bayrampaşa İlçe Başkan Yardımcısı Demirşah Aksu, trafik kazasında ağır yaralanarak kaldırıldığı hastahanede vefat etti.

Demirşah Aksu trafik kazası sonucu vefat etti
  • 23 Kasım 2018, Cuma 23:00

Muratpaşa Mahalle Başkanlığı ile başlayan siyasi hayatına ilçe yönetim kurulunda başkan yardımcığı ile yıllarca Ak Parti Bayrampaşa teşkilatına hizmet veren Rumeli asıllı Demirşah Aksu eşiyle birlikte geçirdiği kazada ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastahanede son nefesini verdi.


Yıllarca Hac farizasını yapmak için sıra bekleyen Merhum Demirşah Aksu, geçtiğimiz dönemde Hacı olma şerefine nail olmuştu. Teşkilatımızın değerli ağabeyine Allah'tan gani gani rahmet, hanımına da acil şifalar diliyoruz.


Ak Parti İlçe Başkanı Ersin Saçlı merhum Aksu için şu twiti paylaştı. "Elim bir trafik kazası sonucu vefat eden eski muratpaşa mah. başkanımız ve eski ilçe yönetim kurulu üyemiz “Demirşah Aksu” abime Cenabı Hak'tan rahmet,ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum."


Yıllarca merhum Demirşah Aksu'nun ilçe başkanlığını yapan Cemil Yıldız da facebookta, Hac dönüşü kendisini ziyaret ettiği Demirşah ağabeyimiz için bir paylaşımda bulundu: 


"Uzun yıllar siyasette yol arkadaşlığı yaptığım Demirşah Aksu kardeşim geçirdiği elim bir trafik kazasında vefat etmiştir. Demirşah kardeşime Allah tan rahmet, yaralanan eşine şifa diliyorum."


Not: Cenazesi, 24.11.2018 Cumartesi günü öğle namazına müteakip Muradiye Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Haber: Selahattin Bölükbaşı
 

HABERE AİT RESİMLER

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Etiketler: Demirşah Aksu

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık