sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.337
  • Euro 35.1352
  • GR ALTIN 2307.3
  • ÇEYREK 3796.1

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Hakan Keleş: Lider takımı yenmenin keyfini yaşıyoruz

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında lider Medipol Başakşehir'i 1-0 yenen Demir Grup Sivasspor'un teknik direktörü Hakan Keleş, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Hakan Keleş: Lider takımı yenmenin keyfini yaşıyoruz
  • 02 Aralık 2018, Pazar 2:30

 

İSTANBUL (AA) - Demir Grup Sivasspor'un teknik direktörü Hakan Keleş, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Lider takımı yenmenin keyfini yaşıyoruz. Oyuncularımız çok iyi mücadele ettiler. Rakibimiz, ligin en iyi organize olan takımlarından biri. Beşiktaş galibiyetinin tesadüf olmadığını gösterdik." dedi. 

Medipol Başakşehir'i yenmenin kolay bir iş olmadığının altını çizen Keleş, "Taktiksel değerlendirmeyi iyi yaptık. Oyuncular da buna bağlı kalınca, kazanmayı bildik. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Deplasmanda daha iyi oynayan bir takımız. Sonuçta ligde herkes herkesi yeniyor. Kolay rakip diye bir şey yok." diye konuştu.

Hakan Keleş, son 3 maçta 7 puan aldıklarının hatırlatılması üzerine, "Elimizden geldiğince çok çalışıyor, rakipleri çok iyi analiz ediyoruz. Gereken yerleri düzeltince, bu sonuca yansıyor. 7 puanı almasaydık kötü duruma düşecektik. Şu an biraz rahatladık. İçerde iki maçımız var. Onları da alırsak iyice rahatlamış oluruz." ifadelerini kullandı.

Muhabir: Hilmi Sever

 

 

Muhabir Hilmi Sever

Yayınlayan Burak Yılmaz

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık