sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3843
  • Euro 35.1134
  • GR ALTIN 2326.4
  • ÇEYREK 3827.4

CUMHURİYET BAYRAMI BAYRAMPAŞA’DA COŞKUYLA KUTLANDI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi, Bayrampaşa’da da coşkuyla kutlandı. Suat Terimer Anadolu Lisesi’ndeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan kutlamalar, kaymakamlık binasında tebriklerin kabulü ve Bayrampaşa Spor Kompleksi’ndeki programla devam etti.

CUMHURİYET BAYRAMI BAYRAMPAŞA’DA COŞKUYLA KUTLANDI
  • 31 Ekim 2018, Çarşamba 20:24

Ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi Bayrampaşa’da da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Atatürk Anıtı’na çelenk konulması ile başladı. Suat Terimer Anadolu Lisesi’ndeki Atatürk Anıtı önünde başlayan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yılı kutlamaları, kaymakamlık binasında tebriklerin kabulü ve Bayrampaşa Spor Kompleksi’ndeki programla devam etti.

Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa Emniyet Müdürü Necati Aktuğ Şahin, Bayrampaşa Milli Eğitim Müdürü Abdülaziz Yeniyol, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, Bayrampaşa İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük, Garnizon Komutanı, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri, STK ve siyasi parti temsilcileri ile muhtarlar, okul müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayrampaşa Spor Kompkeksi’nde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, öğrenciler tarafından söylenen şarkılar, halk oyunları ve çeşitli yarışmalarla sürdü.

Başkan Atila Aydıner, programın sonunda, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen gösteri ve yarışmalarda birinci olan öğrencilere ödüllerini takdim etti.

HABERE AİT RESİMLER

BAYRAMPAŞA'DA İLKNUR BAŞKANLA BAYRAMPAŞALILAR KAZANACAK! BAYRAMPAŞA'DA İLKNUR BAŞKANLA BAYRAMPAŞALILAR KAZANACAK!

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık