sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.6082
  • Euro 34.8032
  • GR ALTIN 2494.2
  • ÇEYREK 4106.2

Çocuklarda Uyku Alışkanlığı Çok Önemli

Arnavutköy Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi'nde Yazar Sinem Gerger Akınal tarafından "Uyku Eğitimi" konulu seminer gerçekleştirildi.

Çocuklarda Uyku Alışkanlığı Çok Önemli
  • 15 Aralık 2019, Pazar 21:00

Arnavutköy Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi, düzenlediği eğitim seminerleriyle ilçedeki kadınların birçok konuda bilgi sahibi olmasını sağlıyor. Alanında uzman kişiler tarafından verilen seminerlere vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Bu çerçevede Yazar Sinem Gerger Akınal tarafından “Uyku Eğitimi" konulu seminer verildi.

Uyku ile ilgili bilinmesi gerekenler hakkında detaylı bilgi veren Yazar Akınal, programın sonunda katılımcıların sorularını yanıtladı. Çocuklarda uykunun önemine vurgu yapan Yazar Sinem Gerger Akınal: “Türkiye’deki çocukların yüzde 85’i destekle uyutuluyor. Destekle uyutulduğu için büyüme aşamasında problemler yaşıyor.

Yatağında kendi kendine uyuyan çocuk, diğer çocuklara göre daha sağlıklı büyüyor. Özellikle 0-2 yaş grubundaki çocuklardaki uyku alışkanlığı çok önemlidir. Bu dönemde annelerin çocuklara doğru bir rutin oluşturmaları lazım.

Maalesef çocuklarımız, televizyon sesiyle gürültülü ortamlarda uyku hijyeni dediğimiz şeyden mahrum olarak uyutuluyor. 5’inci ayından sonra çocuğun odasını ayırarak ona doğru bir rutin kurarak uyku saatlerine dikkat ederek yatağında uyutulmasını öneriyoruz” şeklinde konuştu.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık