sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5375
  • Euro 35.0103
  • GR ALTIN 2436.2
  • ÇEYREK 4007.8

ÇEVRECİ GENÇLERE TEŞEKKÜR BELGESİ

Başkan Atila Aydıner, ‘Sıfır Atık’ projesi kapsamında 10 çuval plastik atık biriktiren Bayrampaşalı Sueda ve İlayda Ünal kardeşlere bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür belgesi verdi.

ÇEVRECİ GENÇLERE TEŞEKKÜR BELGESİ
  • 10 Ocak 2020, Cuma 18:13

Gelecek nesillere daha temiz ve daha yaşanabilir bir çevre bırakılması amacıyla Türkiye genelinde yürütülen ’Sıfır Atık’ projesine bir destek de Bayrampaşalı gençlerden geldi. Sueda ve İlayda Ünal kardeşler, 1 yıl içerisinde 10 çuval plastik atık biriktirdi. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner de çevreci gençlere örnek davranışlarından dolayı teşekkür belgesi verdi.

Doğanın ve çevrenin gelecek nesillerin bizlere bir emaneti olduğunu hatırlatan Başkan Aydıner, “İnsanların dünyadan başka yaşayabilecekleri bir yeri yok. Bu nedenle yaşadığımız yeri yaşanabilir olmaktan çıkarmamak ve gelecek nesillerin emanetine sahip çıkmak adına ‘Sıfır Atık’ projesine hepimizin katılması ve destek vermesi gerekiyor.” dedi.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık