sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0897
  • GR ALTIN 2300.5
  • ÇEYREK 3784.7

‘ÇEVRECİ BAŞKAN’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Çevreci Başkan Atila Aydıner, Bayrampaşalı lise öğrencileri ve engelli gençler ile birlikte ağaç dikti. Büyük bir özenle ağaçları toprakla buluşturan Aydıner, “Hayat, çevremiz yeşil olduğunda ve ağaçlarla dolduğunda daha güzel olur” dedi.

‘ÇEVRECİ BAŞKAN’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ
  • 28 Ekim 2018, Pazar 20:37

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Saraybosna Meslek Lisesi öğrencileri ve Bayrampaşa Fizik Tedavi Merkezi’nde eğitim gören engelli gençler ile birlikte okul bahçesine ağaç dikti. 


Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin her yıl düzenli olarak Bayrampaşa’nın cadde, sokak ve refüjlerine yeni ağaçlar diktiğini hatırlatan Başkan Aydıner, “Bugün sevgili gençlerimiz ve engelli kardeşlerimiz ile birlikte ağaç konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla onlarca ağacı toprakla buluşturduk ve can sularını verdik. 


Büyük bir çevre duyarlılığı içinde olan gençlerimize teşekkür ediyorum. Hayat, çevremiz yeşil olduğunda ve ağaçlarla dolduğunda daha güzel olur” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık