sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5044
  • Euro 34.601
  • GR ALTIN 2480.8
  • ÇEYREK 4081.6

Bursaspor Teknik Direktörü Aybaba: Artık kazanmak istiyoruz

Bursaspor Teknik Direktörü Aybaba, "Keyifli, bizim açımızdan her şeyi doğru sergileyebildiğimiz bir maç olsun. Artık kazanmak istiyoruz." dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Aybaba: Artık kazanmak istiyoruz
  • 22 Kasım 2018, Perşembe 21:28

BURSA (AA) - Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Akhisarspor'la yapacakları maç öncesi futbolcularının çok istekli olduğunu belirterek, "Keyifli, bizim açımızdan her şeyi doğru sergileyebildiğimiz bir maç olsun. Artık kazanmak istiyoruz." dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında 25 Kasım Pazar günü deplasmanda Akhisarspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde sürdüren Bursaspor'da teknik direktör Samet Aybaba, antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Aybaba, milli maç arasını iyi değerlendirdiklerini ancak sakat oyuncu sayısının fazla olduğunu vurguladı.

Milli takıma 3 oyuncu göndermenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Aybaba, şöyle konuştu:

"Tabii her maç zor, özellikle son 5 maç gittikçe zorlaşıyor. Akhisarspor'un çok artıları var, eksileri de var. Son maçı kazanmaları onlara büyük bir moral oldu. Biz de çok iyi oynamamıza, ligde en çok orta yapıp şut attığımız maç olmasına rağmen kaybettik ama biz takım bütünlüğüyle ilgili sıkıntıyı fazla yaşamıyoruz. Arkadaşlarla toplandık, onlar da çok iştahlı. Bunu yansıtırsak futbolun bir de şans faktörü vardır, o da bize döner, diye düşünüyoruz. Keyifli, bizim açımızdan her şeyi doğru sergileyebildiğimiz bir maç olsun. Artık kazanmak istiyoruz."

"Hücum oyuncularımızın eksiklikleri var"

Yeni kurulan bir takım olmalarına rağmen futbolcularının işini iyi yaptığını vurgulayan Aybaba, "Futbol şansı yanımızda değil, bazı pozisyonlarda bizim becerimiz çok yeterli değil. Özellikle de final konusunda hücum oyuncularımızın eksiklikleri var. Bu da kolay giderilebilecek bir şey değil, oyuncunun karakterine de bağlı. Bazı oyuncular vardır 18'in içerisine girer, gelir hemen gol yapar. Bizde bu sıkıntılar var ama Türkiye'nin çeşitli yerlerindeki arkadaşlarımız arayıp Bursaspor'un gerçek bir futbol takımı gibi oynadığını, bu devam ederse bir yerde kırılıp tekrar artıya döneceğini söylüyorlar." değerlendirmesinde bulundu.

Muhabir: Sinan Balcıkoca

spor

Muhabir Sinan Balcıkoca

Yayınlayan Mehmet Ayduran

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık