sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5038
  • Euro 34.7826
  • GR ALTIN 2499.5
  • ÇEYREK 4113.0

Bugün Mevlit Kandili

Hazreti Muhammed Mustafa Sallallahu Aleyhi ve sellem efendimizin dünyaya geldiği gün olarak kutlanan Mevlit Kandili, bugün dualarla idrak edilecek.

Bugün Mevlit Kandili
  • 19 Kasım 2018, Pazartesi 21:30

İSTANBUL(AA) İstanbul Müftülüğünün düzenlediği programla Mevlit Kandili, Eyüp Sultan Camii'nde dualarla idrak edilecek.

İstanbul Müftülüğünden yapılan açıklamaya göre, Mevlit Kandili dolayısıyla Eyüp Sultan Camisinde yatsı namazının ardından, özel bir program düzenlenecek.

İstanbul müftü yardımcısının Mevlit Kandilinin anlam ve önemini anlatan vaazının yer alacağı programda, bu kutsal gece, dua ve ilahilerle idrak edilecek.

Mevlit Kandili dolayısıyla Fatih Camii'nde de bir program düzenlenecek. Bugün gündüz vakitlerinde başlayacak programda, Kuran'ı Kerim okunarak, hatim duaları edilecek. Akşam namazını müteakip ise Doç. Dr. Halil İbrahim Kutluay tarafından Hazreti Peygamber ve Gençlik konulu sohbet yapılacak.

Program yatsı namazını müteakip naatı şerif okumaları ve gece geç saatlere kadar sürecek olan Sakalı Şerif ziyaretiyle devam edecek.

Program, sabah namazında gençlik buluşması ile tamamlanacak.

Muhabir: Çiğdem Alyanak

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık