sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3404
  • Euro 35.2116
  • GR ALTIN 2247.6
  • ÇEYREK 3697.7

Boşnaklar 30. yıllarında Karamürsel’de yapacakları iftarda buluşuyor

Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği her yıl düzenlediği Ramazan İftarı'nı bu sene Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde daha geniş bir katılımla gerçekleştirecek.

Boşnaklar 30. yıllarında  Karamürsel’de yapacakları iftarda buluşuyor
  • 08 Mayıs 2019, Çarşamba 0:03

Dernek yetkilileri iftar programı ile ilgili aşağıdaki paylaşımı yaptı:


"Ramazan ayının huzurunu ve bereketini; bugüne kadar dernek binamızda düzenlediğimiz ve yüzlerce misafirimizi ağırladığımız iftarlarla yaşamaya ve yaşatmaya gayret gösterdik. Bu yıl ise sizleri bambaşka bir iftar organizasyonuna davet ediyoruz.


Türkiye'nin ilk kurulan Boşnak derneği olarak, 30. yılımızda Boşnakların en yoğun olduğu yerlerden Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde iftar veriyoruz. Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ile birlikte düzenlediğimiz bu etkinlikte, yaklaşık 30 bin Boşnağın yaşadığı ilçenin en büyük Boşnak köyü Karapınar'da soframızı ve muhabbetimizi paylaşacağız. İnanıyoruz ki 18 Mayıs Cumartesi düzenlenecek bu iftar kolay kolay hafızalardan silinmeyecek.


İstanbul'dan Karamürsel'e gitmek ve oradaki soydaşlarımızla kaynaşmak istiyorsanız, 16 Mayıs Perşembe gününe kadar derneğimizi 0212 564 35 02 numaralı telefonumuzdan arayabilir ve bilgi alabilirsiniz.
Tüm üye ve dostlarımızın Ramazan-ı Şerif ayı mübarek olsun..."

HABERE AİT RESİMLER

YEŞİLAY VARSA HAYAT VAR YEŞİLAY VARSA HAYAT VAR

YEŞİLAY HAFTASI ORYANTİRİNG YARIŞMASI YEŞİLAY HAFTASI ORYANTİRİNG YARIŞMASI

BAYRAMPAŞA MİLLET BAHÇESİ GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI BAYRAMPAŞA MİLLET BAHÇESİ GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI

BAYRAMPAŞA SEVDASI GÖNÜLLERE NAKŞEDİLECEK BAYRAMPAŞA SEVDASI GÖNÜLLERE NAKŞEDİLECEK

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık