sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5957
  • Euro 34.8069
  • GR ALTIN 2509.8
  • ÇEYREK 4129.7

Boşnak futbolcu Adem Ljajic 'anlatılmaz izlenir'

Lige verilen aradan sonraki ilk maçında siyah beyazlılar sergiledikleri üstün performansla sahadan galip ayrılmasını bildi.

Boşnak futbolcu Adem Ljajic 'anlatılmaz izlenir'
  • 19 Ocak 2019, Cumartesi 4:53

Hem Beşiktaş hem de Akhisarspor maçı kazanma parolası ile sahaya çıktı. Her topa basmaya çalışan Kara Kartal, karşısında kendisi gibi oynamaya çalışan bir takım buldu. 


Gözler özellikle Beşiktaş'ın yeni transferi Burak Yılmaz ve Mirin'de idi. Trabzonspor'da kadro dışı kalan Burak, Beşiktaş'taki ilk maçında kendisinden beklenen performansı tam olarak gösteremedi. Bulduğu 2 net gol pozisyonlarının ilkinde Akhisarspor'un kalecisi Burak'ın sert şutunu zorlukla önledi. Diğer pozisyonda ise Burak, kenardan gelen ortaya iyi bir kafa vuruşu yapamadı. Burak Yılmaz, güç olarak da biraz zayıf kaldı. Koşturan, defansı boğan bir Burak henüz göremedik. Ancak Şenol Hoca çok iyi tanıdığı ve alınmasını çok istediği Burak'ın performansını zamanla istenen seviyeye getirecektir diye düşünüyorum. Burak gollerine biran evvel başlayıp seyirciyle olan negatif durumunu da düzeltmesi gerekiyor.


Beşiktaş'taki bir diğer yeni transfer  Fransız stoper Mirin ilk maçı olmasına rağmen göze batmadı. Kolay pas yerine topu oyuna daha aktif olarak sokmaya çalıştı. Vida ile birlikte uyumlu bir oyun çıkardı.


90 Dakika boyunca baskılı oynamaya çalışan Akhisarspor'dan 1 gol yemesine rağmen Karius 2. yarıya güvenli bir başlangıç yaptı. Güray Vural'ın etkili oyununa karşı Quaresma da sık sık geriye gelerek Gökhan Gönül'e yardımcı oldu. Gökhan'ın kafayla attığı 2. golde yaptığı orta ile Quaresma, yine asist hanesine bir ekleme daha yaptı.


Sol kanatta Caner, Lens'ten fazla destek alamadığı için Beşiktaş, zaman zaman o kanatta zorluk çekti ve pozisyon verdi. Medel ve özellikle Dorukhan oldukça başarılıydı. Attığı mükemmel golden sonra secde eden Dorukhan oynadığı kişilikli futbolla adeta maçın yıldızı oldu. 


Boşnak futbolcu Adem Ljajic anlatılmaz izlenir. Oynadığı futbolla Oğuzhan'a benzetildi ama şunu eklemek gerekir ki Oğuzhan'ın çok tık ötesinde. Larin devre arasını iyi geçirmiş. Oldukça istekliydi ve sonunda Adem'in asisti ile golünü attı. İlk golde de Dorukhan'a asist yapan Adem Ljajic maçın bir diğer yıldızı oldu ve skor rahatlığı sağlandıktan sonra Şenol Hoca tarafından kenara alındı.


Daha ilk yarıda sarı kart gören Medel, Şenol Hoca tarafından uyarılmasına rağmen sert futbolunu sürdürerek atılma riski yaşadı. Atiba ile daha erken değiştirilebilirdi.


Beşiktaş bu maçla "bende varım" dedi. Süperlig'de çok keyifli ve heyecanlı bir ikinci yarı izleyeceğiz. 

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık