sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5038
  • Euro 34.7826
  • GR ALTIN 2499.5
  • ÇEYREK 4113.0

BİR MÜJDE DE SÖZLEŞMELİ PERSONELLERE

Sözleşmeli personellerin maaşlarına tavan orandan zam yapıldı.

BİR MÜJDE DE SÖZLEŞMELİ PERSONELLERE
  • 17 Ocak 2022, Pazartesi 23:24

Çekmeköy Belediyesi’nde çalışan sözleşmeli  personellerin maaşlarına tavan orandan zam yapıldı.

Geçtiğimiz günlerde Çekmeköy Belediyesi ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) arasında yüzde 120 oran üzerinden Sosyal Denge Sözleşmesi imzalanmıştı. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz bir müjde de sözleşmeli personeller için verdi.

Belediye meclis salonunda imza töreninde de konuşan Başkan Poyraz “ Belediyemizin her kademesindeki mesai arkadaşlarımız bizim için kıymetli. Sizler Çekmeköy’ümüz ve hemşehrilerimiz için çalışırken bizlerde sizler için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Bugün kanuni olarak belirlenmiş tavan  oran üzerinden maaşlarınıza yapılan zammı içeren sözleşmeyi imzalayacağız. Hepinize hayırlı uğurlu olsun. Milletimizden hayır dua almaya, onların derdiyle dertlenmeye devam edeceğiz, “dedi.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık