sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5038
  • Euro 34.7826
  • GR ALTIN 2499.5
  • ÇEYREK 4113.0

BİR MEKTUP 2 BİN KİTAP

Mardin’in Midyat ilçesinden Başkan Atila Aydıner’e mektupla ulaşan lise öğrencisi Müjdenur Yenigün, sınıfı ve okulu adına kitap talep etti.

BİR MEKTUP 2 BİN KİTAP
  • 10 Ocak 2020, Cuma 17:58

Bayrampaşa’daki okulları sık sık ziyaret ederek öğrenciler ile bir araya gelen ve onların taleplerini yerinde alan Başkan Aydıner, bir lise öğrencisinin çok uzaklardan gelen talebine de duyarsız kalmadı. Bir mektupla Mardin’in Midyat ilçesinden Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’e ulaşan lise öğrencisi Müjdenur Yenigün, sınıfı ve okulu adına kitap talep etti. Başkan Aydıner de okulun kütüphanesine 2 bin kitap gönderilmesi için harekete geçerek, liseli Müjdenur’un talebine kayıtsız kalmadı. Toplanan kitaplar büyük bir özenle paketlenerek Midyat Aziz Önen Kız Anadolu Lisesi’ne gönderildi.

DERNEKLER DESTEK VERDİ
Kitap toplama kampanyasına ve kitapların Midyat’a gönderilmesine Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Gençlik Kolu, Türkiye Bosna Sancak Kültür ve Dayanışma Derneği Gençlik Kolu, Pirlepeliler Kültür ve Dayanışma Derneği Gençlik Kolu ile Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolu da destek verdi. Kampanya sürecinde Bayrampaşa Belediye Meclis Üyesi Tolga Güneş de aktif rol aldı.

BÜYÜK MUTLULUK YAŞADI
Bayrampaşa Belediyesi’nin gönderdiği kitapları görünce büyük mutluluk yaşayan Müjdenur Yenigün, “Bu kadarını beklemiyordum. Kitapları görünce büyük şaşkınlık ve mutluluk yaşadım. Bayrampaşa Belediye Başkanı Sayın Atila Aydıner’in eğitime ve kitap okutmaya olan duyarlılığı beni çok duygulandırdı. Şahsım, arkadaşlarım ve okulum adına Sayın Atila Aydıner’e ve ekibine çok teşekkür ediyorum.” diyerek duygularını dile getirdi.

HABERE AİT RESİMLER

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık