sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3751
  • Euro 35.0447
  • GR ALTIN 2326.1
  • ÇEYREK 3827.3

Beşiktaş'tan Cizreli 10 bin çocuğa forma

Şırnakın Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Faik Arıcanın girişimi ile Beşiktaş Kulübü tarafından gönderilen formalar çocukların yüzünü güldürdü.

Beşiktaş'tan Cizreli 10 bin çocuğa forma
  • 01 Kasım 2018, Perşembe 16:26

ŞIRNAK (AA) Beşiktaş Kulübü Şırnakın Cizre ilçesinde 10 bin çocuğa forma hediye etti.

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Faik Arıcanın, Cizreli çocukları sevindirmek, motivasyonlarını artırıp, morallerini yükseltmek amacıyla girişimleri çocukların yüzünü güldürdü.

Beşiktaş Kulübü yetkilisi Burhan Topuz başkanlığında kente gelen heyet, Kaymakam Arıcanı ziyaret etti.

Daha sonra Cizre Stadyumunda çocuklarla bir araya gelen Topuz ve Arıcan, kulüp tarafından gönderilen formaları dağıttı.

Arıcan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Beşiktaş Kulübüne gönderilen formalar için teşekkür etti.

Bu bölgeye ilgi ve alaka gösteren Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman başta olmak üzere, yönetim kuruluna ve bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. diyen Arıcan, çocuklarımızı sevindirmek, İstanbuldaki büyük kulüplerin desteğini almak için böyle bir proje uyguladıklarını, bu projeye ilk cevabı veren kulübün de Beşiktaş olduğunu aktardı.

Topuz da, Cizrede pırıl pırıl çocuklarla bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını dile getirerek, Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ormanın direktifleri doğrultusunda Edirneden Karsa, Tekirdağdan Hakkariye kadar bölgede yaşayan çocukların tamamına ulaşmak istediklerini belirtti.

Bugün de Cizrede 10 bin çocuğa Beşiktaş forması hediye edeceklerini, bu projenin Cizre Kaymakamı Faik Arıcanın girişimi ile hayata geçirildiğini aktaran Topuz, Sayın Kaymakam taşrada yaşayan çocuklarımıza mutlaka ve mutlaka ulaşılması gerektiğini, bu çocuklara Beşiktaş sevgisinin aşılanması gerektiğini bize ifade etti. Biz de bu doğrultuda canla, başla çalışmalarımızı sürdürerek bugün Cizreli çocuklarımıza hem formalarını hediye ettik hem de onların bu mutlu anlarına tanıklık etmiş olduk. şeklinde konuştu.

Beşiktaş heyeti daha sonra forma giyen çocuklarla hatıra fotoğraf çektirdi.

Muhabir: Abidin Yel

 

BAYRAMPAŞA'DA İLKNUR BAŞKANLA BAYRAMPAŞALILAR KAZANACAK! BAYRAMPAŞA'DA İLKNUR BAŞKANLA BAYRAMPAŞALILAR KAZANACAK!

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık