sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.6601
  • Euro 34.8765
  • GR ALTIN 2507.1
  • ÇEYREK 4129.8

Bayrampaşa'nın İyi Kalpleri Metroda İftara Geç Kalanlara Su ve Kek Dağıttı

İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği yönetim kurulu üyeleri ve gönüllüleri ile birlikte iftar saatinde yolda olan ve iftara yetişemeyen vatandaşlara su ve kek dağıttı.

Bayrampaşa'nın İyi Kalpleri Metroda İftara Geç Kalanlara Su ve Kek Dağıttı
  • 09 Haziran 2019, Pazar 20:39

İftara 15 dakika kala Sağmalcılar metro durağına giden ekip, iftara yetişemeyen vatandaşlara kek ve su dağıttı. Yaklaşık olarak evine geç kalan 250 kadar vatandaşa iftarlık dağıtan ekip halk tarafından teşekkürlerle karşılandı.

Dernek Başkanı Adem Dişçi yaptığı açıklamada ; öncelikle içerisinde bulunduğumuz şu mübarek ayların en hayırlı günlerinden olan Kadir Gecemiz tüm İslam alemine mübarek olsun. Bizler İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği olarak bugün burada iftara yetişemeyen vatandaşlarımıza kek ve su dağıttık. Orucumuzu onlarla açarken yardımlaşmanın ne kadar güzel olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Bu tür aktiviteler gerçekten maneviyat yüklü ve mutluluk verici. Şahsım ve derneğim adına emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İyi Kalpler kısa bir süre içerisinde tüm Türkiye'nin iyilik için atan kalbi olacaktır. 

 

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık