sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3484
  • Euro 35.1321
  • GR ALTIN 2303.2
  • ÇEYREK 3789.1

BAYRAMPAŞALI ÇOCUKLAR RAMAZAN’DA DOYASIYA EĞLENİYOR

Bayrampaşa Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri birbirinden renkli programlarla devam ediyor…

BAYRAMPAŞALI ÇOCUKLAR RAMAZAN’DA DOYASIYA EĞLENİYOR
  • 16 Nisan 2022, Cumartesi 23:29

Bayrampaşa Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri birbirinden renkli programlarla devam ediyor… Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde hafta içi her gün 20.30-22.30 saatleri arasında çocuklara özel düzenlenen etkinliklerde Bayrampaşalı çocuklar doyasıya eğleniyor. Alanda çocuklara pamuk şeker, Osmanlı Macunu, Ramazan Şerbeti ve patlamış mısır da ikram ediliyor. Programlara katılan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner de çocukların mutluluğuna ortak oluyor.

Bayrampaşalı çocuklar Ramazan’da doyasıya eğleniyor

Çocuk programlarında; İnternaktif Çocuk Yarışmaları, Hacivat – Karagöz, Bubble Show, Nasreddin Hoca, İllüzyon ve Jonglör Gösterisi, Orta Oyunu ve Şişme Oyun Parkurları yer alıyor.

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık