sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4546
  • Euro 34.5039
  • GR ALTIN 2469.3
  • ÇEYREK 4062.3

BAYRAMPAŞA’DA ‘SEPET SEPET GERİ DÖNÜŞÜM’ DÖNEMİ BAŞLADI

Geri dönüşüm için büyük mücadele veren Bayrampaşa Belediyesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi'nin himayesinde başlatılan ’Sıfır Atık Projesi’ kapsamında, ilçe genelinde 'Geri Dönüşüm Sepet Şişe' uygulamasını hayata geçirdi.

BAYRAMPAŞA’DA ‘SEPET SEPET GERİ DÖNÜŞÜM’ DÖNEMİ BAŞLADI
  • 09 Kasım 2018, Cuma 17:16

İlçenin temizliğine büyük önem veren Bayrampaşa Belediyesi, bir yandan da geri dönüşüm için hummalı bir çalışma yürütüyor.
 Çevre Korume ve Kontrol Müdürlüğü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde başlatılan “Sıfır Atık” projesi kapsamında, Bayrampaşa’nın birçok noktasına onlarca geri dönüşüm sepeti yerleştirdi. 
Plastik atıkları kaynağında ayrıştıran proje ile pet şişelerin kolayca toplanarak zamandan tasarruf sağlanması ve çevrenin korunması amaçlanıyor.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık