sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.331
  • Euro 35.056
  • GR ALTIN 2283.1
  • ÇEYREK 3756.0

BAYRAMPAŞA'DA OLAYLI GECE

BAYRAMPAŞA'da elindeki pala ile bir restorana giren Bulgaristan uyruklu bir kişi paniğe neden oldu. Bağırarak restorandaki malzemeleri kıran şahıs ikna edilemeyince polisler tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

BAYRAMPAŞA'DA OLAYLI GECE
  • 18 Ocak 2020, Cumartesi 2:46

 

Bayrampaşa'da elindeki pala ile bir restorana giren Bulgaristan uyruklu Milen Bahchevanov (33) paniğe neden oldu. Bağırarak restorandaki malzemeleri kıran şahıs ikna edilemeyince polisler tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan saldırgan hayatını kaybetti. Saldırganın etkisiz hale getirildiği anlar ise vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Pala ile restorana giren yabancı uyruklu saldırgan öldürüldü

Haber-Kamera: Yılmaz OKUR - Soner HASIRCIOĞLU/ İSTANBUL,(DHA) - BAYRAMPAŞA'DA elindeki pala ile bir restorana giren Bulgaristan uyruklu Milen Bahchevanov (33) paniğe neden oldu. Bağırarak restorandaki malzemeleri kıran şahıs ikna edilemeyince polisler tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan saldırgan hayatını kaybetti. Saldırganın etkisiz hale getirildiği anlar ise vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Olay saat 22.00 sıralarında Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi Şehit Kamil Balkan Caddesi'ndeki restoranda yaşandı. Bulgaristan uyruklu olduğu öğrenilen Milen Bahchevanov (33) henüz bilinmeyen bir nedenle elindeki pala ile restorana daldı. Aniden restorandaki malzemeleri kırmaya başlayan Bahchevanov panik yarattı. Müşteriler aniden kendilerini restorandan dışarıya atarken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri bir süre şahsı ikna etmeye çalıştı ancak başarılı olamadı. Bahchevanov'un tekrar etrafa saldırması üzerine polis ateş açarak saldırganı bacağından vurdu. Bu sıralarda çıkan arbedede bir bekçi de kolundan yaralandı.

Bacağından vurularak etkisiz hale getirilen Bahchevanov, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Bahchevanov doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Olay sonrası polis ekipleri restorandaki müşterilerden bilgi alarak, güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Bahchevanov'un sağlık sorunları olduğu iddia edilirken olayı neden işlediği araştırılıyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

DAHA ŞİMDİDEN BAYRAMPAŞALILAR'IN SEVGİSİNİ KAZANDI DAHA ŞİMDİDEN BAYRAMPAŞALILAR'IN SEVGİSİNİ KAZANDI

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık