sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5016
  • Euro 34.6031
  • GR ALTIN 2480.2
  • ÇEYREK 4096.6

BAYRAMPAŞA’DA HER İFTAR AYRI BİR MUTLULUK

Kurduğu iftar sofraları ile Ramazan’ın Bayrampaşa’da dolu dolu yaşanmasını sağlayan Bayrampaşa Belediyesi, iki mahallede daha binlerce komşuyu iftar sofralarında bir araya getirdi. İftar programlarına katılan Başkan Atila Aydıner, "İftar ve gönül sofralarımızda değerli komşularımızla ekmeğimizi, suyumuzu ve en önemlisi de dostluğumuzu paylaşıyoruz." dedi.

BAYRAMPAŞA’DA HER İFTAR AYRI BİR MUTLULUK
  • 25 Mayıs 2019, Cumartesi 2:01

Bayrampaşa Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde düzenlediği iftar programları aralıksız devam ediyor. Bayrampaşalı’ları aynı sofrada buluşturarak mahalle sakinlerinin tanışmasını, birlik ve beraberlik duygularının pekişmesini sağlayan Bayrampaşa Belediyesi’nin iftar programları büyük ilgi görüyor. Binlerce komşu aynı duygularla aynı sofraları paylaşıyor. Son olarak Orta Mahalle Adalet Sokak ile Yenidoğan Mahallesi Bayraktar Sokak’ta kurulan iftar ve gönül sofralarında buluşan komşular, Başkan Atila Aydıner’e ve ekibine teşekkür ederek birlikte iftar etmenin mutluluğunu yaşadı. Çocukların da unutulmadığı programlarda onlar için de birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenlendi.

“RAMAZAN’IN BEREKETİNİ KOMŞULARIMIZLA PAYLAŞIYORUZ”
Komşularla birlikte iftar yapmaktan büyük mutluluk ve onur duyduğunu  belirten Başkan Aydıner, “İftar programlarımız sayesinde Bayrampaşa’mızın kıymetli sakinleriyle buluşmaya devam ediyoruz. On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’i sokak iftarlarımız ile doyasıya yaşıyor; iftar ve gönül sofralarımızda değerli komşularımızla ekmeğimizi, suyumuzu ve en önemlisi de dostluğumuzu paylaşıyoruz. İftar sofralarımıza teşrif ederek bizleri onurlandıran ve Ramazan ayının bereketini paylaşan hemşehrilerimin her birine gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

2 MAHALLEDE DAHA DÜZENLENECEK
Bayrampaşa Belediyesi, 27 Mayıs Pazartesi günü Muratpaşa Mahallesi Ahmet Sarıoğlu Parkı’nda, 28 Mayıs Salı günü de Yıldırım Mahallesi Kınalı Ada Sokak’ta düzenleyeceği programlar ile bu yılki sokak iftarlarını tamamlayacak.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık