sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5582
  • Euro 34.7025
  • GR ALTIN 2409.2
  • ÇEYREK 3963.6

BAYRAMPAŞA, MURATPAŞA İFTARINDA BULUŞTU

Ramazan ayı boyunca on binlerce komşuyu iftar sofralarında bir araya getiren Bayrampaşa Belediyesi, onuncu iftar programını Muratpaşa Mahallesi'nde düzenledi. Binlerce komşunun aynı duygularla aynı sofraları paylaştığı programa Başkan Atila Aydıner de katılarak vatandaşların iftar sevincine ortak oldu.

BAYRAMPAŞA, MURATPAŞA İFTARINDA BULUŞTU
  • 30 Mayıs 2019, Perşembe 3:00

Bayrampaşa Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca ilçenin dört bir yanında düzenlediği iftar programları aralıksız devam ediyor. Bayrampaşalı’ları aynı sofrada buluşturarak mahalle sakinlerinin tanışmasını, birlik ve beraberlik duygularının pekişmesini sağlayan Bayrampaşa Belediyesi’nin iftar programları büyük ilgi görüyor. Binlerce komşu aynı duygularla aynı sofraları paylaşıyor.

Son olarak Muratpaşa Mahallesi Ahmet Sarıoğlu Parkı’nın yanında kurulan iftar ve gönül sofralarında buluşan komşular, Başkan Atila Aydıner’e ve ekibine teşekkür ederek birlikte iftar etmenin mutluluğunu yaşadı. Çocukların da unutulmadığı programda onlar için de birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenlendi. Programa katılarak vatandaşlarla birlikte iftar yapan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Mübarek Ramazan ayının maneviyatını değerli komşularımız için kurduğumuz iftar sofralarımızda hep birlikte huzur içinde yaşıyoruz. Sofralarımızı onurlandıran Bayrampaşalı tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum.” dedi.

Bayrampaşa Belediyesi, 28 Mayıs Salı günü de Yıldırım Mahallesi Kınalı Ada Sokak’ta düzenleyeceği program ile bu yılki sokak iftarlarını tamamlayacak.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık