sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5758
  • Euro 35.0302
  • GR ALTIN 2418.7
  • ÇEYREK 3980.7

BAYRAMPAŞA MECLİSİ'NDEN İDLİB SALDIRISINA TEPKİ

Bayrampaşa Belediye Meclisi’nde grubu bulanan 4 parti ortak bildiriyle İdlib’deki saldırıyı kınadı. AK Parti, CHP, İYİ Parti, MHP Meclis Grupları ile bağımsız üyenin ortak açıklamasıyla İdlib saldırısı şiddet ve nefretle kınandı.

BAYRAMPAŞA MECLİSİ'NDEN İDLİB SALDIRISINA TEPKİ
  • 10 Mart 2020, Salı 0:00

Bayrampaşa Belediye Meclisi’nde AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti ile bağımsız üye, ortak bildiriyle, Suriye'nin İdlib kentinde rejim unsurlarının Türk askerlerine düzenlediği hava saldırısını kınadı.

Bayrampaşa Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Hacınoğmanoğlu’nun okuduğu bildiride, AK Parti adına Grup Başkanvekili Can Gökhan Balekoğlu, CHP adına Grup Başkanvekili Ahmet Çapık, İYİ Parti adına Grup Başkanvekili Tufan Babar, MHP adına Tarık Buğra Özgecan ve Bağımsız Meclis Üyesi Murat Aytekin’in imzası yer aldı.

Ortak bildiride, şunlar kaydedildi:

“27 Şubat 2020 gecesi Suriye İdlib gerginliği azaltma bölgesinde Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait konvoya yapılan hain saldırıda 33 kahraman evladımız şehit olmuş,  32 evladımız ise yaralanmıştır. Acımız büyüktür. Aziz milletimizin başı sağ olsun.

Bu alçak ve menfur saldırıyı Bayrampaşa Belediye Meclisi’ndeki aşağıda imzası bulunun parti grupları olarak, şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Askerlerimize yapılan saldırılara karşılık verme hakkımız saklı kalmak kaydıyla, bölgede yaşanan insani dramlara mani olmak için uluslararası hukukun desteklediği biçimde çözümün siyasi yöntemlerle olması gerektiğini ifade ediyoruz.

Kahraman Türk Ordusu’nun kendisine verilen görevleri, her zaman olduğu gibi, bundan sonra da üstün başarıyla gerçekleştireceğine olan inancımız tamdır. Türkiye Cumhuriyeti, her türlü tehdidi ve tehlikeyi bertaraf edecek güce ve kararlılığa sahiptir.

Bayrampaşa Belediye Meclisi olarak, dün olduğu gibi bugün de Mehmetçiklerimizin yanında olduğumuzu; askerimize, vatanımıza ve bayrağımıza saldırı karşısında parti politikalarımız farklı olsa da ortak hareket edeceğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz.”

Öte yandan, meclis üyelerinin 33 şehidimizin fotoğrafının yer aldığı kartları yakalarına taktığı görüldü.

HABERE AİT RESİMLER

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık