sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5095
  • Euro 34.7826
  • GR ALTIN 2499.5
  • ÇEYREK 4113.0

BAYRAMPAŞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI: 'ATİLA AYDINER'

AK Parti’nin merakla beklenen İstanbul Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. TBMM Başkanı Binali Yıldırım İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanırken, Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı da mevcut Başkan Atila Aydıner oldu.

BAYRAMPAŞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI: 'ATİLA AYDINER'
  • 29 Aralık 2018, Cumartesi 21:31

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’nin Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı oldu. Başkan Aydıner’in adaylığı AK Parti aday tanıtım programında bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Adaylığı Bayrampaşa’da büyük sevinçle karşılanan Başkan Aydıner, “Yepyeni projelerimizle inşallah ilçemize canla başla hizmet etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

BAŞKAN AYDINER: CANLA BAŞLA HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ
“Halkımızın efendisi değil, ancak ve ancak hizmetkârıyız” diyen Başkan Atila Aydıner, “Dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmam beni bir kez daha onurlandırdı. Başta Cumhurbaşkanımıza, partimizin yöneticilerine ve desteğini benden hiçbir zaman esirgemeyen Bayrampaşalı hemşehrilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah 31 Mart’ta halkımızdan aldığımız güçle gönül belediyeciliğimizi sürdürmeye ve canla başla ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Çünkü biz Hakk’ı seviyor, Hakk’ın yarattığı halkı seviyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık