sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3568
  • Euro 35.0124
  • GR ALTIN 2324.2
  • ÇEYREK 3823.7

Başkanlar'dan Sporda Şiddete Karşı Mücadele

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, sahalarda yaşanan şiddet olaylarını kınayarak, “Bu tür olaylara fırsat vermemek için hep birlikte mücadele edeceğiz. Yaşanan olayları lanetliyor, karşı olduğumuzu da belirtmek istiyoruz” dedi.

Başkanlar'dan Sporda Şiddete Karşı Mücadele
  • 09 Ocak 2019, Çarşamba 1:59

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, sporda şiddeti kınamak ve dostluğun önemine dikkat çekmek için Gaziosmanpaşa Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ve İlçe Başkanı Ersin Saçlı Y.Bosnaspor Kulüp Başkanı Saffet Eryüz ile birlikte ortak bir basın açıklaması gerçekleştirdi.


Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner toplantı sonrası şu açıklamayı yaptı: “Yıldırımbosna - Küçükköyspor maçı öncesi çıkan olaylarda kaybettiğimiz Muhammet Yücel kardeşimiz için Bayrampaşa ve Gaziosmanpaşa yöneticileriyle bir araya geldik. Yaptığımız deklarasyonda; barış, saygı ve kardeşliğin hakim olması gereken sporda şiddete yer olmayacağını vurguladık.”


Sporda şiddete karşı olduklarını belirten Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Millet olarak bu cezayı çekmemek adına bir daha bu tür olayların yaşanmaması temennisinde bulunuyoruz. Gaziosmanpaşa ve Bayrampaşa ilçeleri paşa paşa geçinirken aynı zamanda bir çatı altında bir ailenin mensupları olarak güzel bir şekilde yaşamını sürdürürken biz bu tür olayları kınıyoruz. Özellikle spor camiası olarak da bu tür olaylara fırsat vermemek için hep birlikte mücadele edeceğiz. Bu tür olayları lanetliyor, karşı olduğumuzu da belirtmek istiyoruz” diye konuştu.


Basın açıklaması öncesi Yıldırım Bosnaspor ve Küçükköyspor kulüp başkanları, iki takım arasında oynanan maçta çıkan olaylar sebebiyle hayatını kaybeden Muhammed Yücel’in babası Fatih Yücel’e çiçek takdim etti. Ardından Gaziosmanpaşa Kaymakamı Numan Hatipoğlu’nun ortak basın açıklaması yapmasıyla birlikte taraflar kardeşlik ve dostluk mesajı vererek “Sporda Şiddete Hayır” dedi.

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık