sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5489
  • Euro 35.0168
  • GR ALTIN 2331.1
  • ÇEYREK 3846.7

Başkan Usta Öğretmenler Günü’nü Kutladı

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen programda öğretmenlerle buluşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “En büyük hayalimiz, dokunduğumuz gençlerin geleceğin umutları olmasını sağlamak ve bu çocuklarımızla ülkemizi en iyi noktaya taşımaktır” dedi.

Başkan Usta Öğretmenler Günü’nü Kutladı
  • 25 Kasım 2019, Pazartesi 18:27

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen kahvaltı programında öğretmenleri ağırladı. Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen kahvaltıya, Gaziosmanpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı eğitim birimlerinde görev yapan öğretmenler katıldı. Başkan Usta öğretmenlere hediye takdim ederek, Öğretmenler Günü’nü kutladı.

“2023, 2053, 2071 HEDEFLERİMİZE ULAŞMANIN EN SAĞLAM ADIMI EĞİTİMDİR”

Programda konuşan Başkan Usta, “Sporla, sanatla, kültürle eğitim çatısı altında gelecek nesillerimizi, yeni Türkiye’mizi hazırlamaya gayret ediyoruz. 2023, 2053, 2071 hedeflerimize ulaşmanın en sağlam adımı eğitimdir. En büyük hayalimiz, dokunduğumuz gençlerin geleceğin umutları olmasını sağlamak ve bu çocuklarımızla ülkemizi en iyi noktaya taşımaktır. Bu şehirde yeni hikayeler yazmak ve bu şehri bir cazibe merkezi haline getirmek için farklı çalışmalar yapmak durumundayız. Sporla, sanatla, kültürle, eğitimle bu şehirde yeni hikayeler yazarken bu hizmetleri sahiplenecek olan, gençlerimizi geleceğe taşıyacak olan sizlersiniz” ifadelerini kullandı.

“OKULLARIMIZIN ÖĞRETİM ŞARTLARININ İYİLEŞMESİNE DESTEK OLMAK HEDEFLERİMİZİN BAŞINDA GELİYOR”

Eğitim yatırımlarını sürdürdüklerinin altını çizen Başkan Usta, “Okullarımızın öğretim şartlarının iyileşmesine destek olmak hedeflerimizin başında geliyor. Kentsel dönüşüm kapsamında yaptığımız her bölge projesinde bir okul ya da spor salonu inşa ediyoruz. Karayolları Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmamızda başlattığımız 32 derslikli okulda olduğu gibi laboratuvarı, spor salonu, modern öğretmen odaları, otoparkı olan, ihtiyaçları karşılayacak okullar yapma heyecanımızı sürdürüyoruz. Aynı heyecanı sizlerde de görüyor ve bu hizmetleri ileriye taşımak istiyoruz” diye konuştu.

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık