sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3729
  • Euro 34.9748
  • GR ALTIN 2325.6
  • ÇEYREK 3826.1

Başkan Usta Merkez Mahallesi’nde İncelemelerde Bulundu

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ihtiyaçların tespiti ve yerinde çözüm için Merkez Mahallesi sakinleriyle buluştu.

Başkan Usta Merkez Mahallesi’nde İncelemelerde Bulundu
  • 31 Ekim 2019, Perşembe 12:29

Her hafta farklı bir mahalleyi ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta bu hafta Merkez Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve saha personelinin de hazır bulunduğu saha ziyaretinde ihtiyaçların tespiti ve yerinde çözüm adına incelemeler yapıldı. Ulaşımdan altyapıya, imardan çevre temizliğine kadar mahallede yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Usta, iş yerlerini de ziyaret ederek sık sık vatandaşlarla sohbet etti.

Mahallede ve ilçe genelinde devam eden çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine bilgi veren Usta, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. İhtiyaçlar doğrultusunda ilgili birimlere notlar aldıran Başkan Usta, tespit edilen ihtiyaçların en kısa zamanda tamamlanması adına çalışma yapılacağını belirtti. Yerinde tespit ve saha inceleme çalışmaları önümüzdeki haftalarda diğer mahallelerle devam edecek.

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık