sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5968
  • Euro 34.8015
  • GR ALTIN 2496.1
  • ÇEYREK 4106.2

BAŞAKŞEHİR'DE 'LIVING LAB' TEKNOLOJİNİN MERKEZİ OLDU

Öğrencilere Başakşehir Living Lab’deki eğitimlerden faydalanmaları tavsiyesinde bulunan Başkan Kartoğlu, “Drone eğitiminden robotik kodlamaya kadar birçok alanda kendinizi geliştirebilirsiniz” dedi.

BAŞAKŞEHİR'DE 'LIVING LAB' TEKNOLOJİNİN MERKEZİ OLDU
  • 16 Ocak 2022, Pazar 22:48

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Başakşehir’i Seviyorum Çünkü… Söyleyecek Sözüm Var” söyleşilerinde gençlerle bir araya gelmeye devam ediyor. Öğrencilere Başakşehir Living Lab’deki eğitimlerden faydalanmaları tavsiyesinde bulunan Başkan Kartoğlu, “Drone eğitiminden robotik kodlamaya kadar birçok alanda kendinizi geliştirebilirsiniz” dedi.

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Başakşehir’i Seviyorum Çünkü… Söyleyecek Sözüm Var” söyleşileri kapsamında Başakşehir Emin Saraç İmam Hatip Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi.  Program öncesi, sıfır atığın önemine vurgu yapmak için hazırlanan bir video öğrencilere izletildi. Geri dönüşüm bilincini ön plana çıkarmak ve Başakşehir Belediyesi’nin Sıfır Atık projesine dikkat çekmek için hazırlanan video, öğrenciler tarafından büyük beğeniyle karşılandı. Video gösteriminin ardından Başkan Kartoğlu, öğrencilerin merak ettiği tüm sorulara yanıtladı.

“Hem çevrimiçi hem de yüz yüze eğitim”

Gençlerin yoğun katılım gösterdiği buluşmada bir öğrencinin, “Başkanım bizim çok güzel bir robotik kodlama atölyemiz var. Burada çeşitli eğitimler alıyoruz. Fakat malzemeler konusunda eksiklik yaşıyoruz. Bu konuda bize yardımcı olabilir misiniz?” sorusuna cevap veren Başkan Kartoğlu, “Kodlama eğitimi isteyen ya da bu konuda kendini geliştirme çabası içine giren herkesi Başakşehir LivingLab İnovasyon ve Teknoloji Merkezimize bekliyorum. Başakşehir Living Lab’de hem çevrim içi, hem de yüz yüze eğitimler veriliyor” dedi.

“Drone eğitimleri konusunda çok başarılıyız”

Robotik kodlama eğitimlerinden drone eğitimlerine kadar pek çok teknoloji alanında eğitim verdiklerinin altını çizen Başkan Kartoğlu, “Drone eğitimleri konusunda çok başarılıyız. Başakşehir Livinglab teknolojinin merkezi oldu. Burası çok başarılı bir merkez ve bu merkezi çok iyi şekilde değerlendirmelisiniz.” diye konuştu.

“Başaracağınıza inanıyorum”

Bir başka öğrencinin, “gençlerden beklentiniz nedir?”sorusunu da yanıtlayan Başkan Kartoğlu, “Gençler, sizlerden tek beklentim kendinizi geliştirmeniz. Kendinizi o kadar çok geliştirin ve donanım sahibi olun ki, iş hayatında aranan kişiler arasında ilk sıradaki yerinizi alın. Hedeflerinize emin ve kararlı adımlarla yürüyün. Hayatınızda karşınıza çıkacak zorluklara karşı pes etmeyin. Yolunuzdan asla vazgeçmeyin. Ben size çok inanıyor ve güveniyorum. Başaracağınızdan ve belirlediğiniz hedeflerinize ulaşacağınızdan hiç şüphem yok.” ifadelerini kullandı.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık