sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.397
  • Euro 35.0643
  • GR ALTIN 2326.7
  • ÇEYREK 3828.9

BALKAN KÜLTÜRÜNÜ KEŞFETME ZAMANI!

Esenler Belediyesi, Balkan coğrafyasının kendine özgü ve çok çeşitli geleneksel kültürünü yakından tanımak isteyenler için Balkanlar Kültür Okulu’nu açıyor.

BALKAN KÜLTÜRÜNÜ KEŞFETME ZAMANI!
  • 09 Mart 2021, Salı 20:39

Dünya Kültür Akademisi’nin üçüncü ayağı olan Balkan Kültür Okulu, bölgenin kültürünü keşfetmek isteyenler için eğitimlere başlayacak. Balkan coğrafyasının düğün, çocuk oyunları, giyim, yemek veenstrüman kültürünü kendi temsilcilerinden öğrenmek ve kültürel bağları zenginleştirmek için hayata geçirilen Balkan Kültür Okulu’na kayıtlar devam ediyor.

 

Esenler Belediyesi ile Bâb-ı Âlem, Selam ve Turkuaz Uluslararası Öğrenci Dernekleri ortaklığında çevrim içi yapılacak derslere başvurular11 Mart’a kadar devam edecek.  14 Mart’ta başlayacak dersler Cumartesi- Pazar günleri, saat 20.00’de organize edilecek. Bosna-Hersek Ankara Büyükelçisi AdisAlagiç ve Balkanlı uzmanların katılımıyla başlayacak eğitimler 28 Mart’ta sona erecek.

 

BİR KİŞİYE BOSNA- HERSEK GEZİSİ

 

Balkan Kültür Okulu’nun katılımcılara bir de sürprizi olacak. Programa katılarak sertifika almaya hak kazanan katılımcılardan bir kişiye Bosna Hersek Gezisi hediye edilecek.

 

Başvuru Linki: https://forms.gle/hur3ZSGKxwkX7u9p6 

BAYRAMPAŞA'DA İLKNUR BAŞKANLA BAYRAMPAŞALILAR KAZANACAK! BAYRAMPAŞA'DA İLKNUR BAŞKANLA BAYRAMPAŞALILAR KAZANACAK!

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık