sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5467
  • Euro 34.9198
  • GR ALTIN 2424.8
  • ÇEYREK 3991.6

AYDINER’E TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Bayrampaşa’da 7’den 70’e herkesin gönlünde taht kuran kuran Başkan Atila Aydıner, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde yine yeniden “Belediye Başkanı” olarak hizmete layık görüldükten sonra, STK’lar ve Bayrampaşalıların çoğu tarafından makamında tebrik ediliyor.

AYDINER’E  TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
  • 30 Nisan 2019, Salı 16:44

Bayrampaşa’da 7’den 70’e herkesin gönlünde taht kuran Başkan Atila Aydıner, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde yine yeniden “Belediye Başkanı” olarak hizmete layık görüldükten sonra, STK’lar ve  Bayrampaşalıların çoğu tarafından makamında tebrik ediliyor. 

Anayasa Mahkemesi Üyesi Sayın Yıldız Seferinoğlu, İstanbul Ak Parti Milletvekili Sayın Canan Kalsın, AK Parti İstanbul Milletvekili Sayın Hasan Turan, Meclis Üyesi Adayları ve yüzlerce Bayrampaşalı, Başkan Aydıner'i tebrik ederek, önümüzdeki 5 yıllık hizmet sürecinde başarılı çalışmalara imza atmasını dilediler.


Başkan Atila Aydıner, gerek makama gelip kendisini ziyaret edenlere ve gerekse telefondan arayarak kendisini tebrik eden herkese teşekkür etti.
 

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık