sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5038
  • Euro 34.7826
  • GR ALTIN 2499.5
  • ÇEYREK 4113.0

Atila Başkan her zaman halkın yanında mı?

Sadece seçim zamanı değil her zaman halkın yanında, halkla içiçe bir başkan olan Atila Aydıner; neden ROK krizinde sessiz kaldı?

Atila Başkan her zaman halkın yanında mı?
  • 28 Ağustos 2019, Çarşamba 15:24

İlk döneminde Hüseyin Bürge’nin milletvekili olması ile onun yerine atanan Başkan Atila Aydıner daha sonra 2 dönem Bayrampaşa Belediye Başkanı seçildi.


Yalnızca seçimden seçime değil her zaman halkın içinde yer alan ve Bayrampaşa halkı tarafından sevilen bir başkan olan Aydıner; yerel seçimlerin ardından kendisine oy veren vermeyen tüm esnafı ve Bayrampaşa halkını ziyaret ediyor.


Bu kadar duyarlı bir başkan olan Atila Aydıner’in geçtiğimiz hafta özellikle Bayrampaşa’da bulunan Bosna Sancak ve Rumeli derneklerinin yaşadığı ROK krizine kayıtsız kalması Rumelileri üzdü. 


TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’un dahi müdahil olduğu ROK olayında, Başkan  Aydıner’in sosyal medyadan da olsa bir mesaj atmaması dikkat çekti. Acaba “aynı olay Karadenizliler’e yapılsaydı Başkanımız yine sessiz kalırmıydı” diye merak etmeden duramıyoruz.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık