sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4856
  • Euro 34.9653
  • GR ALTIN 2436.1
  • ÇEYREK 4008.2

ATATÜRK, BAYRAMPAŞA'DA TÖRENLERLE ANILDI

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 80. yıl dönümünde, tüm Türkiye’de olduğu gibi Bayrampaşa’da da düzenlenen törenlerle anıldı.

ATATÜRK, BAYRAMPAŞA'DA TÖRENLERLE ANILDI
  • 14 Kasım 2018, Çarşamba 3:08

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 80. yıl dönümünde Bayrampaşa’da düzenlenen programlarla anıldı. Anma programları, ilk olarak Suat Terimer Anadolu Lisesi’ndeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başladı. Daha sonra saat dokuzu beş geçe çalan sirenlerle birlikte saygı duruşunda bulunuldu. Buradaki program İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

Törene Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa Milli Eğitim Müdürü Abdülaziz Yeniyol, Bayrampaşa Emniyet Müdürü Necati Aktuğ Şahin, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, Bayrampaşa Müftüsü Yılmaz Küçük, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile ilçedeki gaziler, okul müdürleri, eğitimciler, mahalle muhtarları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

İkinci anma program ise Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Buradaki programda öğrenciler çeşitli gösteriler sergiledi ve Atatürk’ün sevdiği türküleri seslendirdi.

Anma programında konuşan Başkan Atila Aydıner, “Cumhuriyetimizin kurucusu ve İstiklal mücadelemizin öncüsü Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 80. yıl dönümünde saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz. Atatürk, 20. yüzyılın yetiştirdiği ve etkisi 21. yüzyıla uzanan ender liderlerdendir. Atatürk sadece devlet adamı değil, aynı zamanda iyi bir asker, bilginin değerini ve önemini bilen bir öğretmen, iyi bir tarihçi ve milletimizin muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkması için önemli adımlar atmış bir dehadır” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık