sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5038
  • Euro 34.7826
  • GR ALTIN 2499.5
  • ÇEYREK 4113.0

ATAŞEHİR'DE DAYANIŞMA SOSYAL MARKETLERLE BÜYÜYOR

İhtiyaç sahibi yurttaşlara hizmet veren sosyal marketlerin üçüncüsü Küçükbakkalköy’de faaliyete açıldı. Yurttaşlar, sosyal marketlerden gıda, giyim ve temizlik malzemesi gibi çok sayıda temel ihtiyaçları ücretsiz olarak karşılayabilecek.

ATAŞEHİR'DE DAYANIŞMA SOSYAL MARKETLERLE BÜYÜYOR
  • 06 Şubat 2022, Pazar 23:47

İhtiyaç sahibi yurttaşlara hizmet veren sosyal marketlerin üçüncüsü Küçükbakkalköy’de faaliyete açıldı. Yurttaşlar,  sosyal marketlerden gıda, giyim ve temizlik malzemesi gibi çok sayıda temel ihtiyaçları ücretsiz olarak karşılayabilecek.

Ataşehir Belediyesi dayanışmayla ilgili şı açıklamyı yaptı; “Hepimiz İçin İyilik” sloganıyla çıktığımız bu yolda toplumsal dayanışma ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinden olan sosyal marketlere Örnek ve Yenişehir Mahallelerinden sonra bir yenisini daha ekledik. Ataşehir Belediye Başkanı Abdullah Der’in katılımıyla hizmete giren üçüncü sosyal marketimizde de yurttaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.

Halen 3 bin 500 Ataşehirli aileye hizmet veren sosyal marketlerimiz, Küçükbakkalköy şubesiyle hizmet ağını da genişletmiş olacak.  

Dar gelirli yurttaşlarımıza fayda sağlayan sosyal marketlerimize dernek, firma ve bireyler sponsor ya da bağışçı olarak katkıda bulunuyor. Bu yardımlaşma ağına siz de katılmak isterseniz 0216 570 5000 Çağrı Merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.

Sosyal Marketlerden Nasıl Fayda Sağlayabilirsiniz?

İlçemiz sınırları içerisinde yaşıyorsunuz, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüze başvuruda bulunabilirsiniz. Uzman meslek elemanlarımız tarafından yapılan inceleme sonucunda sosyal kart almaya hak kazanan komşularımız, adreslerine en yakın olan sosyal marketten alışveriş yapmaya başlayabilir."

Adres: Küçükbakkalköy Mahallesi Kocasinan Caddesi Evlice Sokak No: 1

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık