sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5713
  • Euro 35.0275
  • GR ALTIN 2435.7
  • ÇEYREK 4007.9

AK PARTİ GENEL MERKEZİ’NDE GÖREVLİ BİR BAYRAMPAŞALI

Önceki dönem Ak Parti Bayrampaşa İlçe Başkanlığı görevini başarıyla ifa etmiş, teşkilatı ile birlikte Ak Parti’nin Bayrampaşa’daki oylarında rekor artış sağlamış olan Kemal Oğuz Kıdil, Ak Parti Genel Merkezi’nde görevlendirildi.

AK PARTİ GENEL MERKEZİ’NDE GÖREVLİ BİR BAYRAMPAŞALI
  • 29 Ekim 2018, Pazartesi 22:47

Bir dönem meclis üyeliği yaptıktan sonra şimdiki Bayrampaşa Belediye Başkanı olan Atila Aydıner’in Ak Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı iken Ar-Ge’den sorumlu ilçe başkan yardımcılığını yapan ve daha sonra Cemil Yıldız’ın başkanlığını yaptığı yönetimde Teşkilat başkanlığı vazifesi verilen Kemal Oğuz Kıdil, Bayrampaşa’daki başarılı çalışmalarını ilçe başkanlığı ile taçlandırdıktan sonra Genel Merkez’e davet edildi.


Ak Parti Genel Merkezi’nde Teşkilat Başkanlığı’nda göreve başlayan Kemal Başkan, şimdi de bütün Anadolu’daki teşkilatları ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler toplayıp onlara daha iyi yapılanabilmeleri için tavsiyelerde bulunuyor.


Bizler de ekip olarak Bayrampaşalı hemşehrimiz, Başkan Kemal Oğuz Kıdil’a çalışmalarında başarılar diliyoruz.

HABERE AİT RESİMLER

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Etiketler: Kemal Oğuz Kıdil

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık