sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3141
  • Euro 35.0795
  • GR ALTIN 2279.2
  • ÇEYREK 3749.8

Adalet Bakanı Gül: İsrail'in terör adına ağıt yakmasına şaşırmıyoruz

Adalet Bakanı Gül, "Ne terör devleti İsrail’in YPG, PKK gibi terör örgütlerine destek fırsatını ganimet bilerek saldırmasına, ne de İsrail Adalet Bakanı’nın terör adına ağıt yakmasına şaşırmıyoruz." dedi.

Adalet Bakanı Gül: İsrail'in terör adına ağıt yakmasına şaşırmıyoruz
  • 27 Aralık 2018, Perşembe 5:48

 

ANKARA (AA) - Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Türk ordusuna yönelik iftiralarına ilişkin paylaşımda bulundu.

"Türkiye'nin terörle mücadeledeki azim ve kararlılığı, hem sahada hem masa başında aldığı sonuçlar ve Cumhurbaşkanımızın haykırdığı hakikatler yalnızca İsrail Başbakanı Netanyahu'yu değil, İsrail Adalet Bakanını da fazlasıyla rahatsız etmiş." ifadesini kullanan Gül, şunları kaydetti:

"Ne terör devleti İsrail'in YPG, PKK gibi terör örgütlerine destek fırsatını ganimet bilerek saldırmasına ne de İsrail Adalet Bakanı'nın terör adına ağıt yakmasına şaşırmıyoruz. Bizler bu coğrafyada zulüm, işgal ve terörün sonu gelene dek rahatsızlık vermeye devam edeceğiz."

Muhabir: Yasemin Kalyoncuoğlu

 

Muhabir Yasemin Kalyoncuoğlu

Yayınlayan Nuray Tunçay

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

DAHA ŞİMDİDEN BAYRAMPAŞALILAR'IN SEVGİSİNİ KAZANDI DAHA ŞİMDİDEN BAYRAMPAŞALILAR'IN SEVGİSİNİ KAZANDI

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık